All-in-one – Basic

Som iværksætter eller selvstændig har du ofte mange hatte på. Udover at tilbyde dit produkt eller service står du også med bogføring, indkøb, kundeservice, markedsføring, web, salgsarbejde, administration og meget andet. Og du står alt for tit alene med de mange roller.

Kunne du tænke dig at uddelegere nogle af de mange opgaver, som du står alene med?

Hvad med at vi hjælper dig med at løfte dine markedsføringsopgaver!

Du vil få mere tid til kerneopgaver i din virksomhed.

Vi ved, at du knokler for at fortælle dine kunder om hvor fantastisk dit produkt eller service er. Og du knokler endnu mere for at få din digitale markedsføring til at lykkes. Desværre oplever mange, at de ikke rigtig kommer ud over rampen. Og det er kun ærgerligt!

Derfor kan det være en god ide at teame op med et digitalt team, som brænder lige så meget for din virksomhed, som du selv gør.

Hos os får du en samarbejdspartner, som er motiveret for at du lykkes online. Vi udfører ikke bare dine markedsføringsopgaver. Nej! Det er vigtigt for os, at du rykker dig online uden besvær og lommesmerter.

Marketing på mikrobudget

I vores All-in-one – Basic pakke har vi skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Du får effektiv markedsføring til en pris, hvor du kan være med.

I Basic pakken sætter vi fokuseret ind på et marketingområde. Vi rådgiver dig om hvor du med fordel bør lægge din marketingfokus, så du får gode resultater fra start . I Basic pakken tager vi fat i din markedsføring i samarbejde med dig med fokus på et område ad gangen. Du er aldrig bundet fast på et marketingområde. Ser vi større muligheder for at få bedre resultater i en anden kanal, deler vi disse muligheder med dig – Før et eventuelt fokusskifte.

Du får et agilt og proaktivt marketingteam, hvor det er muligt at skifte mellem marketingområder efter behov – Fra måned til måned.

Læs videre og se hvilke områder vi tilbyder i All-in-one – Basic.

SEO – Søgemaskineoptimering

I SEO er der flere underområder, som vi løbende arbejder med fra måned til måned.

  • Optimering af enkelte søgeord
  • Fuld on-page optimering af en underside
  • Løbende hastighedsoptimering-tiltag
  • Teknisk SEO optimeringstiltag
  • Rådgivning og sparring.

Hvad vi udfører pr. måned, bliver tilpasset din virksomheds behov.

Online annoncer

Vi står for at lave enkelte annoncer. Vi optimerer dem løbende. Vi overvåger annoncerne undervejs og deres resultater. Du skal være opmærksom på, at annonceomkostning er eksklusiv Basic pakken.

Du aftaler et annoncebudget med os, som vi selvfølgelig altid overholder.

SoMe – Sociale medier

Vi rådgiver dig i hvordan du bruger sociale medier strategisk. Vi står for at lave en række posts pr. måned. Og vi igangsætter andre aktiviteter, som at finde og starte samtaler i grupper.

Eller du kan vælge, at vi fokuserer på annoncering på de sociale medier. Vi laver enkelte annoncer pr. måned, og vi optimerer dem løbende. Sideløbende får du rådgivning til hvordan du selv står for at poste på de sociale medier.

Annonceomkostninger er eksklusiv Basic pakken.

Tekstforfatning

Vi skriver et par nye tekster til din hjemmeside, kampagne, webshop, eller til noget helt fjerde.

Du kan også vælge at få optimeret dit eksisterende indhold.

Du får rådgivning om hvordan du målretter dine tekster til din målgruppe. Vi gennemgår din virksomheds tone-of-voice, struktur, skrivemetoder og meget andet.

Content marketing

Hvis du selv vil stå for at skrive dit indhold, hjælper vi med strategi og planlægning. Vi bidrager med korrekturlæsning, tilretning af tekst og rådgivning. Vi sikrer dig, at dit indhold følger best practice skrivekunst.

Hvis du omvendt vil have os til at skrive dit indhold, producerer vi et par værdiskabende tekster pr. måned. Vi samarbejder med dig om strategi og planlægning af indholdet.

Email markedsføring

Vi kører én kampagne. I kampagnen står vi for at producere en række emails med stærke budskaber. Vi hjælper dig med at drage nytte af din email-liste.

Account-based marketing (ABM)

Vi kører én kampagne med en række tilpassede annoncer målrettet mod et sæt udvalgte potentielle kunder. Vi optimerer løbende de målrettede annoncer. Vi segmenterer løbende virksomheder fra og til ud fra annoncedata.

“Da jeg skulle lave en facebook reklame, fandt jeg Above standard

Above Standards priser ligger i den lave ende af hvad andre firmaer tager, som jeg i starten var lidt mistænkelig over, men det havde jeg ingen grund til, for de har leveret meget mere end forventet.

Vi havde et mål om x antal leads Above Standard fik hevet langt flere ind end det.

Jeg følte mig aldrig som bare en kunde.
Muxima havde altid tid til at snakke og forklare mig, hvordan det gik med arbejdet. Det var vigtigt for mig, fordi som ny iværksætter er det en væsentlig ting at vide alt omkring ens virksomhed, også selvom man betaler sig fra opgaver.

Muxima viste sig at være virkelig oprindelig interesseret i hvordan det går med min virksomhed i den grad at jeg kan ringe til ham og få lidt sparring.

Jeg har fået så meget af Muxima, langt ud over hvad jeg nogensinde havde forventet. Jeg er så taknemmelig for alt hvad han har gjort.

Jeg kan varmt anbefale Above Standard”

Tajo Lamina, Stifter og ejer af Singler der Mingler

Hvem er vores All-in-one – Basic helt præcist for?

Vores All-in-one Basic henvender sig til selvstændige og iværksætter. For hvorfor skal økonomi være en barriere for dig, der vil lykkes online? All-in-one – Basic er til de iværksættere og selvstændige, som ikke har råd til at ansætte en marketingansvarlig, men alligevel ønsker at øge deres digitale performance, salg og leadgenerering.

Hvad koster All-in-one – Basic pakken?

For 999,- om måneden, tager vi os af ét marketingområde ad gangen, som du helt selv bestemmer. Du kan fra måned til måned skifte mellem fokusområder. All-in-one Basic er helt uden bindingsperiode og opsigelsesperiode. Prisen er fast og fri for ekstra gebyrer og andre grimme overraskelser. 

Ingen hvis’er og men’er eller bondefangeri!

Et digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online

Vi har hjulpet mange selvstændige og iværksættere med at opnå større succes online. Vi arbejder til dagligt med webudvikling og online markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at bryde igennem støjen på nettet. Vi har erfaring med, hvad der skal til for at vækste virksomheder digitalt.

Som selvstændig og iværksætter, har du ofte ikke mulighed for at være på alle kanaler på en gang. Vi har hands-on erfaring med identificere de muligheder, som giver dig mest ‘value for money’.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger. Til mødet gennemgår vi: hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din forretning online og hvilket område der vil give dig mest ‘value for money’.

Du kan booke et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.
Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.

0 Shares:
You May Also Like