Bliv mere konkurrencedygtig med sociale medier – Vi tiltrækker kunder til din forretning via SoMe

Overvejer du at komme i gang med sociale medier? Har du én eller flere profiler? Kæmper du med at finde på indhold? Ved du ikke, hvordan du får mest ud af annoncer? Vi hjælper dig med at få mere ud af de sociale medier. Du vil få mere værdi ud af dine kanaler frem for at spilde tid og penge på uvisse resultater.

Alle er på de sociale medier. Arh nok ikke helt 100% alle. I Danmark er cirka ⅔ af befolkningen aktive. Det svarer til 3,8 millioner mennesker – Dagligt! Det er mange mulige kunder. Men måske ved du ikke helt hvad, hvordan og hvilke SoMe-platforme, som du skal bruge tid og penge på.

Der er faktisk en god grund til, hvorfor du skal henlede din opmærksomhed på de sociale medier. 

Det er en lidt træls grund.

Hvis du ikke er til stede, kan du stærkt stole på, det vil dine konkurrenter være. Og de tøver ikke med at stjæle kunder fra dig.

Sociale medier kan være en jungle – Skal du vælge Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Twitter, YouTube eller noget helt andet?

Og ikke for at det trælse endnu værre: Det er ikke nok at oprette en profil og tro, at det nok skal gå.

Du skal være aktiv og vedligeholde din kanal. Det gør dig konkurrencedygtig. Du får skabt troværdighed, kendskab, trafik, leads og mere salg.

Heldigvis behøver du ikke stå alene med det.

Der er hjælp at hente!

Den hjælp kan du hente hos os. Vi gør dig konkurrencedygtig. Vi skaber opmærksomhed omkring din virksomhed. Og vi tiltrækker leads, som giver dig mere salg. Få hjælp til sociale medier efter dit behov. Vi tilbyder sparring, strategi, indholdsplan og annoncer.

Vi skal nok hjælpe dig med at stjæle kunder fra dine konkurrenter, frem for den anden vej rundt.💪

Facebook – Den største social medieplatform

Facebook er den mest brugte platform i Danmark. Som virksomhed er det en gylden mulighed for at nå ud til din målgruppe. Facebook rummer stor diversitet af brugere. Ved hjælp af Facebooks segmenteringsværktøj kan vi målrette specifikke budskaber til ung som gammel på tværs af land, regioner, byer og interesser.

Kunderejsen – Få kunder til at få øje på dig

Mange virksomheder tænker markedsføring efter salgstragten.

Leads ➡️ Konvertering ➡️ Salg

Men kunderejsen begynder før det. Især den digitale kunderejse. Kunder har ikke et behov på forhånd, eller de kender ikke til din løsning. Kunder starter ikke deres rejse med at opsøge din virksomhed.

Kunderejsen

Awareness ➡️ Interest ➡️ Desire ➡️ Purchase

Facebook er særlig god til at fange kunders opmærksomhed og skabe en interesse for din virksomhed i de første 2 faser af kunderejsen.

De to første faser er Awareness og interest. Awareness promoverer du dine produkter eller budskaber ud til dine kunder. Interest, du skaber interesse og behovet hos dine kunder. De overvejer nu om de skal købe dit produkt.

Gennem opslag og aktiviteter skaber vi kendskab, troværdighed og interesse for dine produkter. Kunderne lærer din virksomhed at kende.

Via Facebook påvirker vi de ubevidste (og svært at måle) interaktioner, som dine kunder har med din virksomhed før de overhovedet har et behov.

Vi kan hjælpe dig med at kickstarte og styre kunderejsen gennem Facebook.

Vi tilbyder sparring og markedsføring. Vi hjælper dig med analyse, strategi, planlægning, organisk indhold, annoncer og effektmåling.

Facebook annoncer – Skaber det salg?

Ja, det kan de! Facebook har mange fordele og gode muligheder for annoncering. Og vi skal nok hjælpe dig med at få udnyttet dine annoncekroner.

Annoncer kan mere end tiltrække leads og salg. Brug annoncer til kunderejsen.

Brug Facebook annoncering til at øge kendskabet til din virksomhed og skaffe følgere. Vi laver segmentering, budgettering, skriver annoncer og meget andet.

Da jeg skulle lave en facebook reklame, fandt jeg Above standard

Above Standards priser ligger i den lave ende af hvad andre firmaer tager, som jeg i starten var lidt mistænkelig over, men det havde jeg ingen grund til, for de har leveret meget mere end forventet.

Vi havde et mål om x antal leads Above Standard fik hevet langt flere ind end det.

Jeg følte mig aldrig som bare en kunde.
Muxima havde altid tid til at snakke og forklare mig, hvordan det gik med arbejdet. Det var vigtigt for mig, fordi som ny iværksætter er det en væsentlig ting at vide alt omkring ens virksomhed, også selvom man betaler sig fra opgaver.

Muxima viste sig at være virkelig oprindelig interesseret i hvordan det går med min virksomhed i den grad at jeg kan ringe til ham og få lidt sparring.

Jeg har fået så meget af Muxima, langt ud over hvad jeg nogensinde havde forventet. Jeg er så taknemmelig for alt hvad han har gjort.
Jeg kan varmt anbefale Above Standard”

Tajo Lamina – Stifter og ejer af Singler der Mingler

Troværdighedsskabende og leadgenererende markedsføring – Til dig, som:

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV eller større virksomhed.
  • Ønsker at få mere ud af din social medie markedsføring.
  • Ikke ved hvordan du skal bruge de sociale medier i din virksomhed.

Hvad får du specifik ud af vores hjælp med Facebook?

Du får hele to ting!!

1 – Du sparer tid!

Du tilbyder et godt produkt eller service, som vi tænker, at du foretrækker at prioriterer først.

Hvad nytter det at være god til at markedsføre, hvis dit produkt eller service lider under din manglende opmærksomhed. Med vores hjælp får du mere tid til at fokusere på din kerneforretning.

2 – Du får mere ud af din sociale medie markedsføring!

Uanset om det er sparring, eller vi står for det hele, vil du opleve øget kendskab og interesse for din virksomhed. Vi genererer mere trafik og leads til din forretning. Vi bruger Facebook til din strategiske fordel. Vores markedsføring vil øge din virksomheds troværdighed, og øge kontakten til nye kunder.

Hvorfor vælge os til din Facebook markedsføring?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Hvorfor betale dig fra opgaven?

Prøv at sætte dig ned og tænk over, hvor meget tid du bruger eller vil bruge på at markedsføre på Facebook. 

Du vil bruge tid på at researche, idegenerere, skrive indhold, kommentere på din side og i grupper, oprette annoncer og måle din indsats.

Det bliver hurtigt til rigtig mange arbejdstimer. Overvej nu, hvad det koster i løn, udstyr, og værktøjer. Det vil hurtigt løbe op. Og det er ikke kun i udgifter. Det er også tid, som du kunne bruge på andre opgaver i virksomheden.

Og vælger du at outsource til os, som er eksperter, vil vi ikke kun arbejde mere effektiv. Vi vil også skabe gode resultater. 

Vores svar til dig er, at outsourcing er mere effektivt og profitabelt. Vores mål er at give dig mere afkast end din investering.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det er meget simpelt – Du giver os bare et kald, eller du lader os kontakte dig til et helt uforpligtende møde.
Du må også gerne skrive en SMS eller en email til os.

Til mødet vil vi tage en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig. 

Stadig i tvivl om du har brug for hjælp eller sparring til Facebook?

Her får du en række typiske fejl begået af virksomheder, som koster kunder. Med vores hjælp, undgår du i hver fald disse fejl!

Manglende strategi

Uden en strategi vil du kun ramme en masse sten på vejen mod succes. En god strategi danner rammerne for arbejdet, så du ikke spilder tid, penge og ressourcer på at skyde med spredehagl.

Du kender ikke din målgruppe

Hvem er målgruppen? Kender du til deres digitale adfærd? Uden denne viden er det svært at udnytte det ‘sociale’ i sociale medier. Ønsker du resultater, er det vigtig at vide alt om dem: Interesser, alder, køn, geografisk placering, digital adfærd osv.

Uafklaret tone-of-voice

Mennesker vil snakke med andre mennesker, som minder om dem selv og ikke med virksomheder. Derfor er det et stærkt værktøj til at skille dig ud på, hvis du får en tydelig og menneskelig tone-of-voice. Den styrker din troværdighed og dit budskab.

Hyppighed af opslag

Det er meget omdiskuterede, hvor den rette balance ligger mellem for meget(spamming) og for lidt (tab af tilstedeværelse og relevans). Løsningen er meget individuel. Det går an på virksomhed, branche og målgruppe.

Halvfærdige profiler eller ingen profil

Kunderejsen er mere digital end nogensinde før. Kunder undersøger meget mere online, før de køber noget. En halvfærdig profil eller endda mangel på en profil kan skade din troværdighed og få kunder til at handle hos konkurrenten.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like