All in one – Custom

Står du med en enkelt opgave, som du gerne vil have hjælp til?

Ønsker du eksperthjælp og rådgivning, som hjælper dig i gang med din digitale markedsføring? 

Står du med én enkelt kampagne, som du gerne vil have udført?

Eller måske har du ikke opgaver nok til at outsource?

Vores service inden for markedsføring er ikke eksklusivt vores ellers geniale pakkeløsninger med månedlige priser. Det synes vi i hvert fald selv. Ikke at vi påstår, at vi har opfundet den dybe tallerken.

Vi tilbyder også at lave en kampagne eller udføre enkelte opgaver. Vi er din samarbejdspartner, som du kan læne på, når du har brug for det. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Skalerbart marketing team til din custom opgave

Med All-in-one – Custom sætter du rammerne for din kampagne eller opgave, hvor vi så giver dig en pris på opgaven. Du vælger om vi skal hjælpe dig med SEO, annoncer, sociale medier, tekstforfatning, content marketing, email markedsføring eller account-based marketing. Du kan også vælge, at vi hjælper dig med at lægge en strategi og plan, hvor du selv eksekverer den. At vi skal udføre en kampagne på tværs af dine kanaler. Eller at vi skal optimere din nuværende kanaler og markedsføring.

Only the sky is the limit.

Med Custom pakken kan du trække på lige præcist den ekspertviden, som du står og mangler. Eller måske mangler du manpower til din markedsføring, fordi du har i perioder for travlt med at hjælpe alle dine kunder.

Læs videre og se hvilke områder vi kan hjælpe med i All-in-one – Custom.

SEO – Søgemaskineoptimering

Har du brug for at din hjemmeside får en SEO overhaling? Vi kan optimere din hjemmeside på områder som søgeord, on-page SEO, hastighed, teknisk SEO, og vi giver dig altid rådgivning på området. Alt efter størrelse af din hjemmeside og andre faktorer varierer SEO projekter meget. 

Online annoncer

Skal vi sætte en række annoncer op for dig? Vi kan også lave for eksempel en 3 måneders forløb, hvor vi passer dine annoncer og optimerer dem.

Vi kan lave annoncer på tværs af sociale medier og Google. Har du en bred produktfølge, kan vi oprette annoncer for dine produkter.

Du skal være opmærksom på, at annoncebudgettet er ud over prisen for opgaven. Du aftaler et annoncebudget med os, som vi selvfølgelig altid overholder.

SoMe – Sociale medier

Har du brug for, at vi lægger en strategi for dig til de sociale medier? Vi kan lave indholdsplan og producere en række posts. Vi kan også hjælpe dig med at opsætte annoncekonti, hvor vi lave den første række annoncer på de sociale medier. Annonceomkostninger er eksklusiv prisen for opgaven.

Tekstforfatning

Vi skriver nye troværdighedsskabende tekster til din hjemmeside, kampagne, webshop, eller til noget helt fjerde.

Vi kan optimere alt dit indhold, så den står ekstra skarp og skaber mere troværdighed eller skaber flere konverteringer.

Du kan også få rådgivning om hvordan du målretter dine tekster til din målgruppe. Vi gennemgår din virksomheds tone-of-voice, struktur, skrivemetoder og meget andet.

Content marketing

Vi kan lave en serie af indhold – tekst, infografik, billeder, eller video. Vi står for at producere inholdet. Eller vi indgår et samarbejde med dig om at producerer dit indhold til content marketing.

Vi hjælper dig også gerne med lave enkeltstående indholdsopgave.

Email markedsføring

Vi kan lave en email kampagne for dig eller måske et par stykker til forskellige målgrupper. Vi står for at producere en række emails med stærke budskaber. Vi hjælper dig med at drage nytte af din email-liste.

Account-based marketing(ABM)

Vi kan hjælpe dig med at tiltrække nye virksomheder til din B2B forretning. Vi kan køre en kampagne eller flere kampagner med en række tilpassede annoncer rettet mod potentielle kunder. 

“Jeg kan kun varmt anbefale Above Standard til andre, jeg er ordblind og bad derfor om hjælp til at lave noget lovpligtige til min hjemmeside, og så skrev Above Standard til mig, at de rigtigt gerne ville se på om det var noget de kunne hjælpe mig med, og før vi rigtigt havde talt sammen var jeg ikke i tvivl om at Above Standard var dem som skulle hjælpe mig gennem den del.
De har hele vejen i gennem være meget søde til at spørge hvis jeg fik skrevet noget som ikke helt var til at forstå, og Above Standard ville også gerne bruge tid til at tale sammen over telefonen, hvilke for mig har været en stort hjælp.
Og selv om det var et stort stykke arbejde, har de på ingen tidspunkt spurt efter flere penge end det som vi aftalte før de gik i gang.
Jeg har hele vejen haft en fornærmelse af de vil godt kan lig og gå virkelig op i det de laver.
Jeg vil til sidst sige at når jeg igen stå og skal ha’ lavet noget som jeg ikke selv er i stand til, vil jeg selv tage kontakt til Above Standard for at høre om de kan hjælp.”

Nikolaj Rimon Eskerod

Hvem er vores All-in-one – Custom helt præcist for?

Denne løsning henvender sig til mange typer virksomheder og behov. Helt simpelt henvender denne løsning sig til dig, som kun har brug for at få udført en specialistopgave. Du står står med et enkelt projekt. Eller du har ikke behov for månedlig assistance, fordi du ikke har nok opgaver.

Hvad koster All-in-one – Custom?

Ja, vi beklager. Det ikke fordi, at vi går og skjuler på vores priser. Det er jo en enkeltstående opgave eller projekt løsning. Derfor går det an på hvad det er for en opgave eller kampagne du kommer med. Vi kan fortælle dig, at når vi aftaler en pris, er den fast. Prisen er fri for ekstra gebyrer og andre grimme overraskelser. 

Med All-in-one – Custom får du adgang til specialister for en overkommelig pris. Vi er dit agilt og proaktivt marketingteam, når du har brug for det. Vi sørger for at øge din digitale performance, salg og leadgenerering hver gang du giver os en opgave.

Et digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå mere succes online. Vi arbejder til dagligt med webudvikling og online markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at bryde igennem støjen på nettet. Vi ved, hvad der skal til for at vækste virksomheder digitalt. Vi har hands-on erfaring med identificere de muligheder, som giver dig mest ‘value for money’.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg har en opgave til jer! Hvordan kommer vi i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger til at få øget din digitale forretning. Vi tager også en snak om din opgave og hvad vi kan gøre for dig. Til mødet giver vi dig også en pris på, hvad din opgave eller kampange kommer til at koste.

Du kan få et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.
Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.

0 Shares:
You May Also Like