Visuel design, din virksomheds ansigt udadtil – Få et design som understøtter dit salg

Vil du gerne fremstå mere professionel i din visuelle identitet? Uanset projekt eller service er visuel design en del af vores arbejde. Vi bruger visuel design til at positionere dig på markedet, styrke dine budskaber og kundeoplevelser.


Du tænker måske, at design skal man ikke spilde for meget tid på. Det ikke har den store betydning for din forretning. For skal design ikke bare se nogenlunde flot ud, og så er det fint nok? 

Nej!

Faktisk er design meget mere end “det ser pænt ud”.

Visuel design understøtter læsbarhed, budskab, brugervenlighed, kunderejse, troværdighed, din virksomheds personlighed, adskiller dig fra konkurrenter og skaber genkendelighed hos dine kunder.

Det vil sige, at kommunikation foregår i den grad også visuelt. Design er en vigtig hjørnesten i dine budskaber, som ikke må gøres som en eftertanke.

Vidste du, at din hjerne behandler det visuelle hurtigere end for eksempel tekst? Faktisk husker mennesker i høj grad bedre visuelle budskaber frem for noget, de har læst.

Hvordan bærer du dig så ad med at bruge det visuelle udtryk til at understøtte din kommunikation?

Vi har stor erfaring med at lave og løfte det visuelle design online for mange virksomheder. Vi hjælper dig med at definere rammen for din visuelle kommunikation, som omfavner din virksomheds identitet. Med et stærkt visuelt fundament kan du bruge din visuelle identitet til strategisk branding, positionering og markedsføring.

Hvad omfatter visuel design og identitet?

Det omfatter grundlæggende grafiske elementer, billeder, farver, illustrationer og typografi, som tilsammen danner dit visuelt udtryk. Dit udtryk skal være konsistent, altså ens på tværs af kommunikationsplatforme for at danne en stærk identitet.

Visuelt design – En del af pakken

Om du skal have en ny hjemmeside, webshop eller markedsføring, er visuelt design en del af vores service. Vi producerer billeder, grafiske elementer, figurer, illustrationer, layout, farve m.m. Vores grafiker er super skarp til sit arbejde.

Giv din visuelle design et løft eller få en ny visuel identitet

Vil du gerne løfte dit visuelle udtryk? Eller ønsker du en total rebranding af din visuelle identitet? Vi laver gerne et designprojekt for sig selv, hvor vi arbejder med logo, grafiske elementer, definering af farver, typografi, layout, billedstil og illustrationer.

Designprocessen

Vi indleder alle vores projekter med, at vi tager en snak med dig om din virksomhed, målsætning, forretning, ambition og strategi. Vi undersøger dit marked, konkurrenter, position samt dine kunders interesser, købsadfærd og kunderejse. Med alt dette sætter vi en ramme for projektet, og herunder en retning for dit visuelle design.

Næste skridt er selve designprocessen. Vi udarbejder mockups af projektet til dig, så du kan se og kommentere på designet før vi rentegner eller programmerer. 

Sidste skridt er at udføre projektet og implementere designet. Ønsker du designguide og fil-pakker til senere brug, sender vi det gerne til dig.

“Above Standard arbejder seriøst, og er utrolige grundige i deres forarbejde. I vores tilfælde udførte de en mindre markedsanalyse på vores marked og de produkter vi forhandler for at få vores design til at afspejle vores position på markedet.

De er iderige, og det kan jeg kun sige at jeg har nydt godt af. De har designet en hel ny, anderledes, indbydende og brugervenlig webshop end den som jeg havde i forvejen.

Når det er sagt, agerer de ikke bare som en flok enerådige specialister. De er absolut lydhøre for vore ideer og krav.

Det er ligeledes en stor tilfredsstillelse, at der fra start blev lagt en fast prisaftale og tidsramme for hele forløbet. Når jeg efterfølgende har haft spørgsmål, har jeg altid fået et hurtigt svar på mine mails og en førsteklasses kundeservice.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Above Standard og jeg er ikke i tvivl om hvor og hvem jeg skal tage kontakt til når behovet igen opstår.”

Bjarne Andersen

Visuelt design – Til dig, som:

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV eller større virksomhed.
  • Ønsker at styrke din budskaber gennem visuel design.
  • Ønsker at give din visuelle design et løft eller rebrand.

Visuelt design, der skaber salg

Når vi laver visuelt design, nøjes vi ikke med at skabe noget flot ud fra din ønskeliste. Vi laver design, som skaber kundehenvendelser. Vi baserer designet på dine kunders adfærd. Vi sørger for, at din visuelle identitet afspejler din virksomheds ambition og strategi. Med et stærkt visuelt budskab positionerer du dig bedre på markedet. Du adskiller dig tydeligere fra dine konkurrenter. Og du opnår mere synlighed og konkurrencefordele.


Hvem er vi?

Vi arbejder kreativt og intelligent med datadrevet markedsføring, kommunikation og branding. 

Vores designprocess udnytter erfaring fra vores markedsføringsspecialister, online forretningsrådgivere, programmører og grafiker. På den måde får du et design, som styrker din forretning med synlighed og konkurrencefordele.

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre.

Et samarbejde med os er noget så jordnært som at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.


Hvad koster design hos os?

Som udgangspunkt 0 kr.

Ja, det er rigtigt!

Meeeeeeeen……….☝️

Det er fordi, at visuel design er en del af vores projekt- og pakkeløsninger.

Insisterer du på at få en pris på et designprojekt, er du velkommen til at kontakte os eller lade os kontakte dig. Et møde med os er helt uforpligtende og omkostningsfrit.

Du må også gerne skrive en SMS eller en email til os.

Til mødet snakker vi om dit projekt.


Ønsker du priser for markedsføring eller webløsninger, kan du tage et kig på vores forskellige service og deres priser her:

Marketing:

Søgemaskineoptimering (forkortes: SEO)
Annoncering i digitale medier
Sociale medier
Tekstforfatning
E-mail markedsføring
Content marketing
Influencer marketing
Account based marketing (ABM)

Webløsninger:

Hjemmeside – Wordpres
Webshop – Woocommerce
Webshop – Magento


Visuelt design behøver ikke at koste spidsen af en jetjager

Har du nogensinde spurgt en grafisk designer om et tilbud, for så at få 3 forslag tilbage plus en regning? Ja, sådan er det desværre nogen steder. Men sådan er det heldigvis ikke hos os. 

I Above Standard tilbyder vi to former for designservice:

  1. Design som er en del af din markedsførings- og webløsning.
  2. Design som projekt eller enkeltstående opgave.

Uanset hvad du vælger af de to ovenstående, sparer du penge ved ikke at skulle investere i en kraftig computer plus dyrt grafisk software. Hos os får du en fair pris og vi fakturerer ikke før en klar aftale.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Grunde til at vælge os til dit visuelle design

  • Vi skaber visuelt design, som understøtter din forretning.
  • Vælg mellem design som en del af pakken eller enkeltstående opgave.
  • Du får professionel design til en fair pris.
0 Shares: