All-in-one – Expert

Har du svært ved at navigere i det store hav af digital markedsføring? Er det svært at overskue de mange strategier, discipliner, værktøjer, medier og kanaler?

Du har måske forsøgt at stå selv for markedsføringen, hvor det stak af med din tid. Måske oplever du tit, at du taber overblikket. Det er en udfordring at få alle dine tiltag til at spille sammen. Eller digital markedsføring føles som en uendelig try-and-error process.

Hvad med at outsource til os?

Outsource til et digitalt team, som brænder lige så meget for din virksomhed, som du selv gør.

Hos os får du en samarbejdspartner, som er motiveret for at du lykkes online. Vi udfører ikke bare dine markedsføringsopgaver. Nej! Det er vigtigt for os, at du rykker dig online uden besvær og lommesmerter.

Som digitalt bureau, arbejder vi integreret og på tværs af markedsføring, kommunikation og branding – og vi dvæler ikke kun ved din SEO, Google Ads eller Sociale medier. Vi optimerer også dine e-mail kampagner, dine tekster, din hjemmeside og dit grafiske udtryk.

Vi får din samlede markedsføring til at spille sammen, som var det et kæmpe symfoniorkester.🎵🎵🎵

Fuld service marketingafdeling

I vores All-in-one – Expert pakke agerer vi som din marketingafdeling. Du får fuld adgang til vores viden og erfaring. I Expert pakken får du dynamisk og uniform markedsføring i konstant bevægelse. Vi sikrer en rød tråd i din markedsføring på tværs af kanaler og målgrupper. Vi sørger for, at din samlede digital markedsføring kører i samme retning henimod dit mål, såsom øget kendskab, flere leads, eller noget helt tredje.

Vi står for at markedsføre din virksomhed hver måned. Vi kører aktiviteter, kampagner, optimering, you-name-it! parallelt med hinanden. Vi skaber synergi i din markedsføring.

Sammen med dig sætter vi en stærk strategi for din markedsføring, kommunikation og branding ud fra din forretningsmodel, dine kunder og dit marked. Vi rådgiver dig om, hvor du med fordel bør lægge din marketingfokus, så du får gode resultater fra start . Du er ikke bundet fast af strategien. Ser vi større muligheder for at få bedre resultater med andre tiltag, deler vi disse muligheder med dig – Før et eventuelt fokusskifte.

Læs videre og se hvilke marketing områder, som vi arbejder med i All-in-one – Expert.

SEO – Søgemaskineoptimering

SEO er en effektiv strategi i sig selv. Vi arbejder med at styrke brugeroplevelsen på din hjemmeside eller webshop. Vi optimerer din hjemmeside, hvor du får styrket din synlighed på Google.

SEO arbejde indebærer:

  • Optimering af søgeord
  • Fuld on-page optimering af undersider
  • Løbende hastighedsoptimeringer
  • Teknisk SEO optimeringer
  • Rådgivning og sparring

Online annoncer

Online annoncer er en god kortsigtet strategi. Her arbejder vi med at skabe leads, salg og synlighed. Online annoncer kørt parallelt med andre marketingområder giver en stærk synergi. Den kombinerede effekt giver dig større resultater.

Vi kan lave annoncer på tværs af sociale medier og Google. Har du en bred produktfølge, kan vi stå for at køre annoncer pr. produkt eller gruppe samtidigt. Vi optimerer annoncerne løbende ved blandt andet at lave splittest. Vi overvåger annoncerne undervejs og deres resultater. 

Du skal være opmærksom på, at annonceomkostninger er eksklusiv Expert pakken. Du aftaler et annoncebudget med os, som vi selvfølgelig altid overholder.

SoMe – Sociale medier

Sociale medier er bedst til at skabe kendskab og troværdighed. Du kan også skabe trafik og leads gennem annoncering.

Vi arbejder strategisk med både organisk indhold og annoncering.
Organisk indhold er posts, og andre aktiviteter, som at starte samtaler i grupper. Organisk indhold skaber troværdighed og kendskab til din virksomhed. Annoncering arbejder vi med at oprette annoncer, optimering og rapportering med formål at øge din synlighed eller genererer leads. Annonceomkostninger er eksklusiv Expert pakken.

Tekstforfatning

God tekstforfatning skaber troværdighed, fanger læseren og skaber konverteringer. Vi står for at skrive nye tekster på tværs af dine kanaler og marketingområder. Vi arbejder også med at optimere eksisterende indhold. Vi bidrager med støtte, hvis du ønsker at skrive indhold selv.

Du får rådgivning om, hvordan du målretter dine tekster til din målgruppe. Vi gennemgår din virksomheds tone-of-voice, struktur, skrivemetoder og meget andet.

Content marketing

Content marketing er en strategi om at opbygge en større mængde indhold, som skaber relationer til dine kunder. 

Hvis du selv vil stå for at skrive dit indhold, hjælper vi med strategi og planlægning. Vi bidrager med korrekturlæsning, tilretning af tekst og rådgivning. Vi sikrer dig, at dit indhold følger best practice skrivekunst.

Hvis du omvendt vil have os til at skrive dit indhold, producerer vi værdiskabende tekster. Vi samarbejder med dig om strategi og planlægning af indholdet.

Email markedsføring

Email markedsføring er en effektiv salgskanal, som skaber konverteringer, salg og gode relationer til dine kunder.

Vi laver effektive email kampagner. I kampagnerne står vi for at producere en række emails med stærke budskaber. Vi hjælper dig med at drage nytte af din email-liste.

Account-based marketing(ABM)

Med ABM streamliner vi din virksomheds markedsføring og salg omkring udvalgte potentielle B2B-kunder.

Vi udfører kampagner med tilpassede annoncer målrettet mod udvalgte potentielle kunder. Vi optimerer løbende de målrettede annoncer. Vi segmenterer løbende virksomheder fra og til ud fra annoncedata.

“Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med Above Standard. De er super kompetente, hurtige, altid venlige og tålmodige.”

Jannie Kildested

Hvem er vores All-in-one – Expert helt præcist for?

Vores All-in-one – Expert henvender sig til virksomheder, som ønsker at investere i effektiv markedsføring. Du ønsker at outsource fuldt ud din markedsføring til et professionel team. Som virksomhed har du en stabil økonomi. Det er vigtigt for dig, at du får ‘value for money’.

Hvad koster All-in-one – Expert pakken?

For  10.000,- om måneden, får du en fuld service marketingafdeling. I fællesskab sætter vi mål, en strategi og plan for din markedsføring. I Expert pakken giver vi dig løbende rådgivning og du kan bestemme fra måned til måned, hvad vi skal arbejde med. All-in-one – Expert er helt uden bindingsperiode og opsigelsesperiode. Prisen er fast og fri for ekstra gebyrer og andre grimme overraskelser. 

Ingen hvis’er og men’er og bondefangeri!

Med All-in-one – Expert pakken får du adgang til et agilt professionelt marketingteam for en overkommelig pris. Vi sørger for at øge din digitale performance, salg og leadgenerering.

Et digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå mere succes online. Vi arbejder til dagligt med webudvikling og online markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at bryde igennem støjen på nettet. Vi ved, hvad der skal til for at vækste virksomheder digitalt. Vi har hands-on erfaring med identificere de muligheder, som giver dig mest ‘value for money’.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Ja tak! Hvordan kommer vi i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger. Til mødet gennemgår vi: hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din forretning online og hvilke mål og ideer du har for din markedsføring.

Du kan booke et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.
Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.

0 Shares:
You May Also Like