Få 10x mere ud af din email markedsføring! Vi skaber emails som booster dit salg!

Står du med en uudnyttet email-liste? Ved du slet ikke hvordan du skal gribe din email an? Vil du have mere ud af din email markedsføring? Vi giver dig strategisk email markedsføring. Vi skaber stærke kunderelationer gennem emails. Vi omdanner din liste til betalende kunder. 

Må vi gætte, at du er landet her fordi,

Du har en email-liste, som du har brugt tid og kræfter på at tilegne dig. 

(Eller måske har du ikke en liste, men vil gerne vil have opbygget en email-liste, gerne hurtigt.)

Har du en email-liste stor som lille, kan du måske nikke genkende til …..

Du sælger ikke noget

Du bruger tid og kræfter på at skrive en formidabel og sælgende email. Men du bliver mødt af, at dine kunder ikke åbner emailen. De reagerer ikke. Og allerværst, de køber ingenting!

Du har skriveblokade

Du sætter dig foran skærmen og vil skrive en email til dine kunder. Du skriver og sletter. Du skriver noget andet og sletter det igen.   ………Minutterne går. Du kigger op fra skærmen. Der er gået en time (eller måske to). Uanset hvor længe du sidder der, ved du slet ikke, hvad eller hvordan du skriver emailen.

Lyder det bekendt?

Du er langt fra alene om de frustrationer. Faktisk kæmper mange virksomheder med præcist disse frustrerende spørgsmål:

  • Hvorfor åbner få eller ingen kunder mine emails?
  • Hvorfor reagerer kunderne ikke?
  • Hvorfor køber kunderne ikke noget?
  • Hvordan skriver jeg en email, som giver værdi og opbygger kunderelation – Så jeg kan sælge til dem?
  • Hvordan undgår jeg at ryge i spam og at kunder afmelder mine emails?

Hvordan får du skrevet emails, som bygger relationer?

Du kan vælge at fortsætte med at skrive emails og lave justeringer. En skønne dag knækker du koden. (It may take a while)

Højt sandsynligt, er det lige så effektivt, som at lede efter guld for enden af regnbuen.

Eller du kan vælge at trække på vores erfaring af gennemtestede metoder. Vi giver dig email markedsføring, som får dine kunder til at åbne og læse dine emails! – Og SALG! Vi laver strategiske og effektive email kampagner. Vores kampagner giver dine kunder præcist det indhold(tilbud og budskaber), som de faktisk er interesserede i.

Email markedsføring – Salgskanalen, der bogstaveligt talt virker!

Email markedsføring er den mest billige, direkte og en af de absolut mest profitable måder at markedsføre din virksomhed og produkter på. Med få klik kan du nå ud til tusindvis af kunder og opnå dramatiske resultater på bundlinjen.

Email kampagner virker, fordi dine kunder har sagt ja til, at du må skrive til dem. Det vil sige, at de allerede har udvist interesse for det, som du sælger. 

Det hjælper vi dig med at udnytte!

Det gør vi ved at køre email-kampagner. Vi laver typisk kampagner på 3-10 emails. Vi målretter kampagnen efter din målgruppe (de kunder du har på din email-liste). Vi står for at skrive email teksten, og efter behov indsætter vi billeder. Vi sørger for, at du får solgt flere af dine produkter, får skabt stærke kunderelationer, eller opnår et helt andet mål for kampagnen.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Above Standard, som et venligt, men også professionelt firma, der løfter de opgaver man giver dem til fulde.

Bjarke Falk Nielsen

Der er værdi at hente med email kampagner for dig, som: 

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomhed.
  • Går op i at dine kunder modtager dine emails med åbne arme.
  • Ikke har tid til at skrive emails. Eller du ved ikke, hvordan du skriver resultatskabende emails.

Hvad får du ud af vores service?

Slut med uåbnede emails! 

…..arh, det er måske lidt optimistisk. Men du vil opleve at betydeligt flere af dine kunder vil åbne og læse dine emails. Flere af kunderne vil blive bidt af at læse emailene fra ende til anden. Du vil også se at flere vil klikke og reagere på indholdet i emailen. De vil endda begynde at se frem til den næste mail. Vi sørger for,at kunderne får en større lyst til at åbne den næste mail, når den lander i indbakken. Og du vil se færre emails blive afmeldt eller lande i spam mappen.

Og mest vigtigt!

Vi opbygger stærke og værdifulde relationer mellem din virksomhed og kunderne. Vi får dine kunder til at begynde med at købe hos dig igen og igen.

Hvorfor skal du lade os hjælpe dig med din email markedsføring?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.


Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Hvorfor investerer i, at vi skriver dine emails?

Vi har en solid erfaring indenfor feltet – især hvad der virker, og ikke virker. Hemmeligheden bag værdiskabende email markedsføring, er kontinuitet. God email markedsføring kræver, at der sendes flere emails, som har en rød tråd. Ved at sende en række planlagte emails, som bygger ovenpå hinanden, modner vi dine kunder. Vi opbygger kendskab, loyalitet og købelysten. 

Investerer du i vores service, hjælper vi dig med at få mere værdi ud af din email markedsføring.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det er meget simpelt – Du griber bare din telefon eller lader os kontakte dig til et helt uforpligtende møde. 

Du må også gerne skrive en SMS eller en email til os.

Til mødet vil vi tage en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig. 

Stadig ikke overbevist om at investere i email markedsføring?

Email markedsføring er fortsat den salgskanal, som skaber flest konverteringer og salg. En salgskanal, som skaber stærke relationer til dine kunder på den billigste måde. 

Så enkelt er det.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like