Få en hjemmeside, som DU kan være stolt af, og som DIN målgruppe køber ind på!

Det kan synes, at alle virksomheder har en hjemmeside. Dog er det ikke grund til, at du skal have en hjemmeside. Hvis du spørger os, skal du gøre det, fordi det giver mening og skaber værdi for din forretning. Og det kan en hjemmeside sagtens give dig. Vi udvikler en hjemmeside til dig, som ikke bare er et online visitkort.


Går du og overvejelser at få lavet en ny hjemmeside? Eller vil du have opfrisket den, du har i forvejen?

Mulighederne er mange, når du er i markedet for en hjemmeside. Og der er mange fordele og ulemper at overveje.

Der er hundredvis af gør-det-selv systemer, hvor du blot selv skal redigere din side visuelt. De fleste er super let at bruge for de ikke web-kyndige, da de er brugervenlige.

Der findes mange CMS-systemer, Content Management System. De er især populære hos virksomheder, som har meget mere indhold på deres hjemmeside end kun en forside og en kontaktside. CMS-systemer bruges af virksomheder, som har et behov for at lægge nyt indhold op løbende.

Du kan også begive dig ud i at udvikle din hjemmeside selv fra bunden. Der er guides og selv-lærings-hjemmesider og videoer nok på internettet. ADVARSEL! Hvis du er helt grøn, og det er ikke din kerneopgave i din virksomhed, så kan det hurtigt blive en tidsrøver. Og du får måske ikke det mest professionelle resultat.

Fællesnævner for disse løsninger er, at de er super billige, måske endda gratis.

En anden fællesnævner er, at ofte kan du komme til at stå med en kompromisløsning. Den er ikke langtidsholdbar. Den har lav funktion og er knap så brugervenlig for dine kunder. Og det er ikke så underligt. Du står selv med at lave din hjemmeside, mens du skal passe andre opgaver.

Alt efter hvad dit behov er, kan disse løsninger være ganske fine. Men de løsninger giver ikke dig: SEO, hastighedsoptimering, sikkerhed, GDPR, responsiv design og ‘you name the rest’. Alt det skal du selv bakse rundt med.

Går du på kompromis med din hjemmeside, vil det påvirke: din troværdighed, omdømme, tiltrække færre nye kunder og skabe mindre salg og færre konverteringer.

Hvordan får du en god hjemmeside til din virksomhed?

Ønsker du en hjemmeside, hvor du ikke går på kompromis med funktion, design og hastighed? Lad os udvikle den for dig. Vi har stor erfaring med at lave hjemmesider kodet fra bunden og i WordPress. Vi udvikler alle størrelser hjemmesider fra One-page til store 100+ siders hjemmesider. Vi indtænker målgruppe, kunderejse, din virksomhedsprofil og dit marked.

Vi giver dig en hjemmeside, som du kan være stolt af – En hjemmeside dine kunder køber ind på!

Og du behøver ikke tro, at en professionel løsning skal koste dig en bondegård. Vi skalerer vores løsning efter dit behov, som opfylder dine krav, fremstår professionel og er budgetvenlige.

Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi kontakter også gerne dig.

Tag gerne en rundtur her på hjemmesiden og læs mere om vores services.
Eller læs mere om vores hjemmeside løsning via WordPress.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like