Hvorfor du skal vælge Above Standard? Hvis du ikke allerede har gjort det!

Nogen vil nok mene, at vi er underlagt liiidt for meget bias i svaret på dette spørgsmål!

Nogen vil nok mene, at vi er underlagt liiidt for meget bias i svaret på dette spørgsmål! Og det benægter vi ikke. Det er vi. I høj grad. Omvendt vil vi ikke være foruden at give dig vores bedste bud på, hvorfor du skal vælge os, når du vil vækste din virksomhed eller dit brand online. Men tag ikke kun vores ord for det. Læs også, hvad andre synes om os på Trustpilot og i Google. Tak, fordi du læser med!

Alle har muligheder og udfordringer – styrken ligger i, hvordan du arbejder med dem

Above Standard er et professionel marketingteam specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selv om vi er vilde med at spille med musklerne, er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre.

Vi arbejder integreret og på tværs af markedsføring, kommunikation og branding – Og vi dvæler ikke kun ved din SEO, Google Ads eller sociale medier. Vi optimerer også dine email kampagner, dine tekster, din hjemmeside og dit visuelle udtryk.

I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, som gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje.

Vi har øvet os i denne her disciplin, fejlet, dygtiggjort os og gentaget disse cyklusser, indtil centrifugalkraften har givet os kvalme. Men vi har haft succes med det. Utallige gange. Det kan du også få, hvis vi må hjælpe dig.

Vi bider ikke, og er her for at hjælpe dig videre.

“Hvis du vil i avisen, lyttes til af meningsdannere eller forstås af dine kunder, må du arbejde med din relevans og fortælle en interessant historie. Faktisk er der ingen garanti for resultat, men bidrager til din troværdighed, genkendelighed og gennemslagskraft. Vil du have garanti for eksponering, må du købe dig til annoncer med de svagheder, det giver for troværdigheden af dit budskab.”

M. Degas, stifter og CEO, Above Standard

Et skalerbart online marketingteam – Der giver dine kunder gode grunde til at købe af dig

Above Standard er ikke et digitalt bureau som mange andre. Det kan godt lyde lidt som en kliche. Men det er det langt fra. Det vil du sandsynligvis også kunne bekræfte, når du kontakter os første gang eller igen.

Med Above Standard giver du din virksomhed et digitalt løft med et kreativt marketingteam, der kan hjælpe dig med at koordinere hele eller dele af din online indsats.

What’s in it for you?

 1. En hel ny, produktiv måde at arbejde med din online marketing.
 2. En fast, fleksibel marketingmanager lige ved hånden.
 3. Al eller dele af din digitale markedsføring samlet ét sted.
 4. Specialiseret team til at træffe de vigtige beslutninger sammen med.
 5. Support, som sikrer, at der er kort fra tanke til handling.
 6. Sparring, der guider dig i den rigtige retning.
 7. Et netværk, som du altid kan læne dig op af.
 8. Ingen binding eller opsigelsesperiode. Vi kalder det No Cure, No Play.

Uanset om du er en enmandshær, eller har flere medarbejdere, om du sælger din viden eller har en webshop, hjælper vi dig med at skabe overblik, lægge en strategi og få tingene gjort!

Vores våben er online markedsføring, og vi stopper ikke, før vi har skabt målbare resultater for dig.

We have a strategic plan. It’s called doing things.

Har du gode idéer til din digitale markedsføring, som du ikke får ført ud i livet? Måske fordi du ikke har tid! Måske fordi du ikke har den tilstrækkelige kompetence. Eller måske fordi du også skal lave 117 andre ting, der skulle være gjort i går.

Du genkender det sikkert. At sidde der … Glo på sit produkt … Og komme op med en helt genial historie, der skal sælge det … En ny vinkel. En ny drejning. Et nyt ‘aldrig skrevet før’-take. Det er svært. Sommetider er det endda rædselsfuldt. Og ind imellem ligefrem smertefuldt.

Men bare rolig. Det er ikke fordi du ingen rygrad har eller sætter uambitiøse mål. Det er bare fordi, at digital marketing er en kompleks størrelse og afhænger af mange faktorer.

I Above Standard brænder vi for vores arbejde. Hver eneste løsning, som skabes fra vores hånd, er skabt af vores talentfulde marketingteam med øje for skræddersyede kampagner, så dit indhold og brand skiller sig ud. Vi er specialister inden for online markedsføring, og vi har allerede hjulpet både små og store virksomheder med at opnå deres mål. Og vil hellere end gerne hjælpe dig.

Og næh nej, det er IKKE kun store kendte brands, der lykkes med en målrettet indsats online.

 • Små ukendte webshops med hovedsæde hjemme i deres parcelhuse (og lagre ude i deres garager eller drivhuse), der sælger for både 2, 3, 4 og nogle endnu flere millioner om året – ved at anvende en multichannel tilgang til deres marketing.
 • Det er (ny)etablerede coaches, konsulenter, behandlere og rådgivere med specialer i alt fra inkontinens over rygestop til knuste hjerter, boligindretning og livsstil, der hiver svimlende summer ind på salg online.
 • Og det er seriøse B2B-virksomheder, der har forstået, set og oplevet, at digital marketing besidder nogle ultra-effektive kanaler, også for dem.

Det er langt fra raketvidenskab. Men det kræver (som oftest) en strategisk tilgang til brugen af sociale medier, annoncer, søgemaskiner, emails, visuel identitet, tekstforfatning, webapplikation – og alt der imellem.

Vi er med til, at iværksættere, selvstændige og virksomheder lykkes i deres digitale markedsføring. Hver eneste dag. Det kan du også blive. Du kan starte her ved at book et møde med stifter, kundeansvarlig og daglig leder i Above Standard, Muxima Guldberg Degas – Uforpligtende og gratis.

Vi arbejder med virksomheder, der vil mere. Der vil vækste. Online. Og på tværs af kanaler.

I Above Standard sætter pris på en tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Det er medvirkende til, at resultatet af vores fælles indsats bliver endnu bedre. Vi skræddersyr altid en model og proces, der passer til din virkelighed og dit budget.

Vi agerer som digital marketing-afdeling for flere virksomheder. Vores samarbejdspartnere ser fordel i, at vi måned efter måned kan opstille det rette team af eksperter. I stedet for at de selv skal afholde skyhøje udgifter til en masse medarbejdere, som håndterer enkelte discipliner in-house.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om et muligt setup og dine muligheder med os.

Vi tilbyder en skalerbar løsning, så du kan starte i det små og øge, når resultaterne er til det.

Ingen markedsføring uden analyse, segmentering og strategi

Den, som jager to harer, får ingen!

Skal du lykkes med din digitale markedsføring – Skal du se verden igennem dine kunders øjne. Derfor prioriterer vi altid i Above Standard at bruge tid på indledende målgruppe-segmentering, markedsanalyser, positioneringsstrategier og profilering – Forud for vores indsats.

Med segmentering bliver dit design, dine tekster, din søgemaskineoptimering, dine annoncer, dine emails mv. ikke lavet efter individuel smag, behag og bedst befindende. Nej. Analyse-arbejdet guider os i at vælge de helt rigtige ord, billeder og grafiske virkemidler. Så de virker uimodståelige på netop den målgruppe, som du henvender dig til.

Hemmeligheden bag at tiltrække kunder i stedet for at jage dem starter ved strategi og segmenteringsarbejdet. Vi skal kende meget til dine kunder, hvorfor de køber, og hvad der får dem til at købe mere – Før vi kan ramme dem med budskaber, annoncer, tekster, billeder og virkemidler, som de ikke kan modstå.

Med opblomstringen af digitale vækstmuligheder er antallet af marketingbureauer steget eksplosivt. Konkurrencen er gradvist blevet hårdere. Omsætningen proportionalt mindre. Og med det har kvaliteten af arbejdet lidt et stort tab (hos nogle). Kan du gætte, hvor de fleste marketingbureauer vælger at spare? På analysearbejdet. Du kan spørge dig selv om, hvor tit dit marketingbureau har spurgt dig ind til din målgruppe eller personaer, markedsanalyser, positioneringsstrategier eller profilering?

De fleste vil svare zero to none. Desværre. Det betyder, at mange skyder med spredehagl i sin markedsføring og bruger sin tid, energi og markedsføringskroner helt forkert. Ja, endda ligefrem spilder dem ved at målrette sin markedsføring, kommunikation og branding til den forkerte målgruppe.

Vi må ikke glemme, at nogle målgrupper tænder på tal og modeller. Andre foretrækker overraskelser og mystik. Segmentering er ikke nyt. Der er bare for få, som arbejder med analyse-fasen i dag – Og det er grunden til, at mange ender at fejle i deres markedsføring.

Det, vi kan hjælpe dig med er, hvordan du bliver endnu bedre til at tiltrække kunder – Helt uden, at du behøver at jage dem. Den slags gider dine kunder alligevel ikke længere. Og det gider du i øvrigt heller ikke, vel?

Har du valgt, at du skal samarbejde med os?

Om du har svaret ja eller nej, inviterer vi dig til et helt uforpligtende møde. Til mødet snakker vi om din virksomhed, din online markedsføring, og hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os, eller lad os kontakte dig. Du kan også vælge at sende en SMS eller email til os.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Read More

Hvad koster det?

Hvad skal et samarbejde med et bureau som os egentlig koste? Vi kommer ikke uden om priserne. Hvordan…