Få tekster som dine kunder vil elske! – Vi skriver læseværdige tekster, som sælger!

Bliver din tekst til en omgang underlig ordsuppe? Du har svært ved at gennemskue, hvad dine kunder ønsker at høre fra dig? Hvad får dem til at købe? Du har brug for en tekstforfatter. Vi forstår dine kunder. Vi elsker at lege med ordene og skabe forførende tekster, som sælger.

Driver du erhverv? 

Så har du sikkert i et eller andet omfang haft brug for at skrive en tekst. Du har skrevet på din hjemmeside, hvor god en service du har. Du har sendt en email om dit nyeste produkt. Du har fortalt en nyhed på de sociale medier. Eller du har skrevet en tekst til noget helt andet.

Du kan sikkert nikke genkende til et af nedenstående oplevelser, når teksten skal skrives…

Skriveblokaden

Du sætter dig ved computeren og begynder at taste. Mens du skriver, tager du dig selv i at lede længe efter de rigtige ord. Du begynder at tænke, hvordan skal du fortælle dine kunder om, hvor fedt dit produkt er. Eller hvor dygtig du er. Du begynder at spørge dig selv, hvad ønsker dine kunder at høre fra dig. Du begynder at gå i stå ved dine taster. Du ved ikke længere hvad, eller hvordan du skal skrive din tekst.

Dine tekster bliver ikke helt, som du forestillede dig

Du har brugt tid, kræfter og masser af tanker på at skrive din tekst (eller måske har du kun brugt 5-10 minutter på den).

Du læser din tekst igennem. Du synes ikke, at din tekst lyder spændende. Den er ikke så levende i sproget, som du forestillede dig. Måske lyder din tekst, som var det en robot, der har skrevet den.

Dine tekster sælger ikke 

Teksten er skrevet. Du trykker stolt på publish knappen – Du læner dig tilbage i stolen og forventer at nu stryger ordrerne ind. Din telefon vil blive glødende varm med mange opkald.…… Men det skete ikke alligevel. Du begynder at tænke over, hvorfor? – Er det din ydelse eller produkt ikke så godt, som du troede?  

NEJ! Det er ikke problemet!

Uanset om du har svært ved at få skrevet de rigtige ord. Eller dine tekster sælger ikke. Kommer du sandsynligvis ikke udenom teksterne. Du skal have kommunikeret ud, hvad du tilbyder. Ellers ved dine kunder ikke, at du står klar til at hjælpe dem.

Og det er kun brandærgerligt!!

Heldigvis er det ikke umuligt at skrive tekster, som tryllebinder. Tekster, som får dine kunder til at føle sig værdsat, underholdt, og at de får værdi.

Du skal bare spørge os. Vi har erfaring i at forfatte tekster tilpasset platforme og formål. Vi ved, hvordan vi skriver til dine kunder, så de får lyst til at læse videre. Med vores hjælp er det slut med underlige ordsupper, kludder med grammatikken og robot tekster.

Tekster vi kan hjælpe dig med:

 • Klik-værdige emails, som skaber stærke relationer og gør dine kunder købsmodne.
 • Want-to-read opslag til sociale medier, som øger din word-of-mouth power. Skaffer dig flere følgere. Og du får budskabet ud til den rette målgruppe.
 • Forførende, relations-skabende og sælgende tekster til din hjemmeside og/eller webshop.
 • Salgstekster og landingssider, som motiverer dine kunder til action.
 • Værdiskabende og tryllebinde content marketing, som får dine kunder til at huske dig.
 • SEO optimeret tekster, som vil lyde naturlige for dine kunder og ikke bliver til robot tekster.

Uanset hvilken tekst du vil have skrevet, hjælper vi dig med at få dine budskaber læst af dine kunder.

Super glad for vores samarbejde. Fantastisk kreativ tekstforfatter.


Jesper Kjaer Thomassen

Page-turning tekster, som konverterer kunder – Til dig, som:

 • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
 • Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomhed.
 • Ønsker at give dine tekster et løft.
 • Ikke ved hvordan du skriver overbevisende eller interessante tekster.

Hvad får du ud af at lade os forfatte dine tekster?

Det går an på konteksten, og hvad dit mål er for teksten. Dog er det fælles for alle tekster, de giver et indtryk af dig – god som dårlig. Med vores tekster er det ikke overladt til tilfældige indtryk og/eller “hvad der lige lød godt den dag”.

Nej! Vi bygger tekster på målgruppens behov og triggers. Teksterne tilpasses efter platformen. Vi tydeliggør dine budskaber. Og vi fremhæver dine USP’er – Unique Selling Point. 

Med målrettet tekster øger vi konverteringen, din troværdighed og kendskab. Dine kunder får en større læselyst med tekster skrevet til dem.

Hvorfor skal du lade os hjælpe dig med tekstforfatning?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.


Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Hvorfor investerer i, at vi skriver tekster for dig?

Hvad lyder bedst?

Tekster, som ikke bringer værdi til din virksomhed?

Eller…….

Tekster, som skaber konvertering og troværdighed for din virksomhed?

Vi gætter på, at du synes nummer to lyder bedst. Du vil ikke bruge tid og penge på noget, som ikke fører til fortjeneste. 

Tekstforfatning er mere end at videregive information. Gennem gode tekster kan du opbygge kendskab, tryghed, loyalitet og købelyst. Med digitaliseringer af forretning og købeadfærd stilles der nye krav til tekster. De skal være lettere at læse, underholdende, relevant og give værdi for læseren. 

Investerer du i vores tekstforfatning, får du tekster, der styrker din forretning.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det er meget simpelt – Du griber bare knoglen eller lader os kontakte dig til et helt uforpligtende møde. 

Du må også gerne skrive en SMS eller en email til os.

Til mødet vil vi tage en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig.

Stadig i tvivl om vi skal skrive dine tekster?

Her får du en liste over fordelene ved vores tekstforfatning:

 • Slut med at klø dig selv i håret over hvad du skal skrive.
 • Vi skriver ikke bare ‘FEDE’ tekster. Nej, du vil se færre uåbnede emails, få flere møder, få flere likes, sælge mere, you-name-it! We deliver!
 • Brug den tid, du får tilbage til det, du er bedst til. 
 • Slut med dårlige kundeindtryk – Sæt positive spor!
0 Shares:
You May Also Like