All-in-one – Leader

Hvor meget tid bruger du på din nuværende markedsføring?

Digital markedsføring kan være en tidsrøver. Især hvis du har massevis af kampagner, en hulens masse marketingaktiviteter og du vil målrette indsatsen til mange forskellige målgrupper.

Du overvejer måske at ansætte en ny medarbejder. Men overvejer du nøje, hvad det kommer til at koste?

Hvad med at outsource til os?

Fordelen ved os som digital bureau er, at omkostningerne er gennemskuelig og faste. Du får adgang til en række af eksperter frem for at en medarbejder skal mestre flere digitale discipliner.

Vi er et digitalt team, som brænder lige så meget for din virksomhed, som du selv gør.

Hos os får du en samarbejdspartner, som er motiveret for at du lykkes online. Vi udfører ikke bare dine markedsføringsopgaver. Nej! Det er vigtigt for os, at du rykker dig online uden besvær og lommesmerter.

Ekstern marketingafdeling

I vores All-in-one – Leader pakke agerer vi som din marketingafdeling. Du får fuld adgang til vores viden og erfaring. I Leader pakken får du uniform og gennemført markedsføring på tværs af flere marketingområder. Vi sikrer en rød tråd i din markedsføring på tværs af kanaler og målgrupper. Vi sørger for, at din samlede digital markedsføring kører i samme retning henimod dit mål, såsom øget kendskab, flere leads, eller noget helt tredje.

I Leader pakken kører vi flere kampagner på tværs af kanaler. Eller vi arbejder med flere marketingområder for at eksempelvis styrke din synlighed og position på dit marked. Sammensætning af marketingområder og kanaler går an på dine mål, din forretningsmodel, dine kunder og dit marked.

Vi rådgiver dig om, hvor du med fordel bør lægge din marketingfokus, så du får gode resultater fra start . Du er ikke bundet fast af planer eller strategier, som vi i fællesskab lægger. Ser vi større muligheder for at få bedre resultater med andre tiltag, deler vi disse muligheder med dig – Før et eventuelt fokusskifte.

Læs videre og se hvilke marketingområder vi tilbyder i All-in-one – Leader.

SEO – Søgemaskineoptimering

SEO er en effektiv strategi i sig selv. Vi arbejder med at styrke brugeroplevelsen på din hjemmeside eller webshop. Vi optimerer din hjemmeside, hvor du får styrket din synlighed på Google.

SEO arbejde indebærer:

  • Optimering af søgeord
  • Fuld on-page optimering af undersider
  • Løbende hastighedsoptimeringer
  • Teknisk SEO optimeringer
  • Rådgivning og sparring

Online annoncer

Online annoncer er en god kortsigtet strategi. Her arbejder vi med at skabe leads, salg og synlighed. Online annoncer kørt parallelt med andre marketingområder giver en stærk synergi. Den kombinerede effekt giver dig større resultater.

Vi kan lave annoncer på tværs af sociale medier og Google. Har du en bred produktfølge, kan vi stå for at køre annoncer pr. produkt eller gruppe samtidigt. Vi optimerer annoncerne løbende ved blandt andet at lave splittest. Vi overvåger annoncerne undervejs og deres resultater. 

Du skal være opmærksom på, at annonceomkostninger er eksklusiv Leader pakken. Du aftaler et annoncebudget med os, som vi selvfølgelig altid overholder.

SoMe – Sociale medier

Sociale medier er bedst til at skabe kendskab og troværdighed. Du kan også skabe trafik og leads gennem annoncering.

Vi arbejder strategisk med både organisk indhold og annoncering.
Organisk indhold er posts, og andre aktiviteter, som at starte samtaler i grupper. Organisk indhold skaber troværdighed og kendskab til din virksomhed. Annoncering arbejder vi med at oprette annoncer, optimering og rapportering med formål at øge din synlighed eller genererer leads. Annonceomkostninger er eksklusiv Leader pakken.

Tekstforfatning

God tekstforfatning skaber troværdighed, fanger læseren og skaber konverteringer. Vi står for at skrive nye tekster på tværs af dine kanaler og marketingområder. Vi arbejder også med at optimere eksisterende indhold. Vi bidrager med støtte, hvis du ønsker at skrive indhold selv.

Du får rådgivning om, hvordan du målretter dine tekster til din målgruppe. Vi gennemgår din virksomheds tone-of-voice, struktur, skrivemetoder og meget andet.

Content marketing

Content marketing er en strategi om at opbygge en større mængde indhold, som skaber relationer til dine kunder. 

Hvis du selv vil stå for at skrive dit indhold, hjælper vi med strategi og planlægning. Vi bidrager med korrekturlæsning, tilretning af tekst og rådgivning. Vi sikrer dig, at dit indhold følger best practice skrivekunst.

Hvis du omvendt vil have os til at skrive dit indhold, producerer vi værdiskabende tekster. Vi samarbejder med dig om strategi og planlægning af indholdet.

Email markedsføring

Email markedsføring er en effektiv salgskanal, som skaber konverteringer, salg og gode relationer til dine kunder.

Vi laver effektive email kampagner. I kampagnerne står vi for at producere en række emails med stærke budskaber. Vi hjælper dig med at drage nytte af din email-liste.

Account-based marketing(ABM)

Med ABM streamliner vi din virksomheds markedsføring og salg omkring udvalgte potentielle B2B-kunder.

Vi udfører kampagner med tilpassede annoncer målrettet mod udvalgte potentielle kunder. Vi optimerer løbende de målrettede annoncer. Vi segmenterer løbende virksomheder fra og til ud fra annoncedata.

“Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med Above Standard. De er superkompetente, hurtige, altid venlige og tålmodige.”

Jannie Kildested

Hvem er vores All-in-one – Leader helt præcist for?

Vores All-in-one – Leader henvender sig til etableret virksomheder. Som virksomhed har du en stabil økonomi. Du har råd til at investere i markedsføring, gerne i fuld service marketing. Det er vigtigt for dig, at du får ‘bang for the buck’.

Hvad koster All-in-one – Leader pakken?

For  7.250,- om måneden, får du en fuld service marketing. I fællesskab sætter vi et eller flere mål, en strategi og plan for din marketingmix. I Leader pakken giver vi dig løbende rådgivning. Du kan bestemme fra måned til måned, hvad vi skal arbejde med. All-in-one – Leader er helt uden bindingsperiode og opsigelsesperiode. Prisen er fast og fri for ekstra gebyrer og andre grimme overraskelser. 

Ingen hvis’er og men’er og bondefangeri!

Med All-in-one – Leader pakken får du adgang til et agilt professionelt marketingteam for en overkommelig pris. Vi sørger for at øge din digitale performance, salg og leadgenerering.

Et digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå mere succes online. Vi arbejder til dagligt med webudvikling og online markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at bryde igennem støjen på nettet. Vi ved, hvad der skal til for at vækste virksomheder digitalt. Vi har hands-on erfaring med identificere de muligheder, som giver dig mest ‘bang for the buck’.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Ja tak! Hvordan kommer vi i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger. Til mødet gennemgår vi: hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din forretning online og hvilken sammensætning af marketing kanaler, der vil give dig mest ‘value for money’.

Du kan booke et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.
Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.

0 Shares:
You May Also Like