All in one – Professional

Mens traditionel markedsføring stadig lever (trykte annoncer, telekommunikation eller fysiske reklamer) giver digital markedsføring et hav af nye muligheder til hvordan virksomheder kan markedsføre deres produkter eller service. 

Digital markedsføring er blevet så almindeligt, at kunder forventer og regner med, at de kan lære virksomheder og brands at kende online. For ikke at tale om at dine konkurrenter har mindst en hjemmeside, en social medie konto, eller gør brug af online annoncering. Derfor er digital markedsføring uundgåelig og afgørende for din virksomheds konkurrenceevne.

Lang historie kort – For at være konkurrencedygtig, bør du omfavne digital markedsføring.

Med et hav af muligheder oplever du måske, at det er udfordrende at finde den rette digitale markedsføringsmix, som giver gode resultater.

Om du er alene eller flere om markedsføring, kan det derfor være en fordel at trække på et digitalt team, som brænder lige så meget for din virksomhed, som du selv gør.

Hos os får du en samarbejdspartner, som er motiveret for at du lykkes online. Vi udfører ikke bare dine markedsføringsopgaver. Nej! Det er vigtigt for os, at du sikres online succes på tværs af digitale markedsføringsmuligheder og strategier – Uden besvær og lommesmerter.

Skalerbart marketingteam efter dit behov

I vores All-in-one – Professional pakke har vi skaleret vores marketingteam ned. Vi har tilpasset vores service til at imødekomme din virksomheds behov. Du får effektiv markedsføring til en overskuelig pris.

Professional pakken varierer, fordi behovet for markedsføringen er forskellige. Vi rådgiver dig om hvor du med fordel bør lægge din marketingfokus, så du får gode resultater fra start .

Vælg mellem:

  • At du trækker på vores viden, hvor vi sammen styrker din markedsføring. I samarbejde med dig laver vi flere indsatser på to marketingområder.
  • At vi arbejder grundigt med et marketingområde.
  • At vi fokuserer på at skabe resultater gennem et mix af to marketingområder.

Du er aldrig bundet fast på én type samarbejde eller marketingområde. Ser vi større muligheder for at få bedre resultater i en anden kanal, deler vi disse muligheder med dig – Før et eventuelt fokusskifte.

Du får et agilt og proaktivt marketingteam, hvor det er muligt at skifte marketingfokus efter behov – Fra måned til måned.

Læs videre og se hvilke områder vi tilbyder i All-in-one – Professional.

SEO – Søgemaskineoptimering

I SEO arbejder vi med flere underområder løbende arbejder.

  • Optimering af enkelte søgeord
  • Fuld on-page optimering af en underside
  • Løbende hastighedsoptimering-tiltag
  • Teknisk SEO optimeringstiltag
  • Rådgivning og sparring.

Vi tilpasser SEO arbejdet til din virksomheds behov og teknisk- og markedsmæssige udgangspunkt.

Online annoncer

Vi laver leadgenererende annoncer på Google eller på tværs af kanaler. Vi optimerer annoncer løbende. Vi overvåger dem undervejs og deres resultater. Du skal være opmærksom på, at annonceomkostninger er eksklusiv Professional pakken.

Du aftaler et annoncebudget med os, som vi selvfølgelig altid overholder.

SoMe – Sociale medier

Vi rådgiver dig i hvordan du bruger sociale medier strategisk. Vi arbejder både med organisk indhold og annoncering.

Organisk indhold er posts, og andre aktiviteter såsom at starte samtaler i grupper, som ikke koster direkte penge. Organisk indhold skaber troværdighed og kendskab til din virksomhed. Annoncering arbejder vi med at oprette annoncer, optimering og rapportering med formål at øge din synlighed eller generer leads. Annonceomkostninger er eksklusiv Professional pakken.

Bruger du annoncer og organisk indhold strategisk på de sociale medier, vil du øge din synlighed, troværdighed og skabe flere leads til din forretning.

Tekstforfatning

Få skrevet nye tekster eller optimeret dit nuværende indhold. Vi gør dine budskaber skarpe. Vi sikrer at dine tekster er læseværdige, som sælger.

Vi skriver og optimere tekster til din hjemmeside, kampagne, webshop, eller til noget helt fjerde.

Du får rådgivning om hvordan du målretter dine tekster til din målgruppe. Vi gennemgår din virksomheds tone-of-voice, struktur, skrivemetoder og meget andet.

Content marketing

Hvis du selv vil stå for at skrive dit indhold, hjælper vi med strategi og planlægning. Vi bidrager med korrekturlæsning, tilretning af tekst og rådgivning. Vi sikrer dig, at dit indhold følger best practice skrivekunst.

Hvis du omvendt vil have os til at skrive dit indhold, producerer vi værdiskabende tekster. Vi samarbejder med dig om strategi og planlægning af indholdet.

Email markedsføring

Vi laver effektive email kampagner. I kampagnerne står vi for at producere en række emails med stærke budskaber. Vi hjælper dig med at drage nytte af din email-liste.

Account-based marketing(ABM)

Vi udfører kampagner med tilpassede annoncer målrettet mod udvalgte potentielle kunder. Vi optimerer løbende de målrettede annoncer. Vi segmenterer løbende virksomheder fra og til ud fra annoncedata.

“TAK!
Tusind TAK for altid god service og gode input. Det er netop det der er prikken over i’et i et godt samarbejde.”

Helle

Hvem er vores All-in-one – Professional helt præcist for?

Vores All-in-one – Professional henvender sig til etableret virksomheder med en eller flere medarbejdere. Din virksomhed har en sund forretning. Du har økonomi til at investere i markedsføring, men inden for et vis budget. Det er vigtigt for dig, at du får ‘value for money’. 

All-in-one – Professional henvender sig til virksomheder, som ønsker at satse mere på digital markedsføring.

Hvad koster All-in-one – Professional pakken?

For 4.500,- om måneden, tager vi os grundigt af ét marketingområde ad gangen. Eller vi arbejder effektivt med to områder. Du bestemmer helt selv. Du kan fra måned til måned skifte fokus og mål for din markedsføring. All-in-one – Professional er helt uden bindingsperiode og opsigelsesperiode. Prisen er fast og fri for ekstra gebyrer og andre grimme overraskelser. 

Ingen hvis’er og men’er og bondefangeri!

Med All-in-one – Professional pakken får du adgang til et professionel digital team for en overkommelig pris. Vi sørger for at øge din digitale performance, salg og leadgenerering.

Et digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå mere succes online. Vi arbejder til dagligt med webudvikling og online markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at bryde igennem støjen på nettet. Vi har erfaring med, hvad der skal til for at vækste virksomheder digitalt. Vi har hands-on erfaring med identificere de muligheder, som giver dig mest ‘value for money’.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger. Til mødet gennemgår vi: hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din forretning online og hvordan vi sammensætter markedsføring, som giver dig mest ‘value for money’.

Du kan booke et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.
Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.

0 Shares:
You May Also Like