Sådan hjælper vi etablerede virksomheder med at lykkes online

Online forretning er det nye sort. Men måske har du svært ved at finde ud af, hvordan du vækster din forretning online. Skal du satse på webshop eller hjemmeside? Og skal du prioritere sociale medier, annoncer eller SEO? Du oplever måske, at det er svært at måle din ROI – Return Of Investment.

Læs med og find ud af, hvordan vi hjælper dig med at vækste din virksomhed online.

Hvad er online forretning?

Det dækker over alle aktiviteter, som du og din virksomhed laver online med henblik på at drive og markedsføre virksomheden. Det er alt fra din hjemmeside, annoncering til at skrive et opslag på sociale medier om dit produkt eller ydelse.

Internettet er en gylden mulighed for at nå ud til mange nye kunder, fra din komfortable stol med computeren på bordet. Men du vækster meget sandsynligt ikke din online forretning, hvis du fra uge til uge arbejder med det i flæng, eller du arbejder med det som en eftertanke. 

Sandheden er, at vækste din forretning online er en kompleks størrelse. Der er mange kanaler, værktøjer og discipliner, som alt skal spille sammen for at du ser resultater. Derfor kræver din indsats en retning, plan eller strategi for, hvordan du bruger dine kanaler, ressourcer og værktøjer.

Det kan være en god ide at få et professionelt digitalt team med på holdet. Vi hjælper dig med at styrke din forretning gennem strategiske digitale tiltag. Vi tilbyder at tage os hel eller delvis af din digitale markedsføring. Vi tilbyder også at udvikle en god og professionel hjemmeside eller webshop.

Tag et uforpligtende møde med os, hvor snakker om din digitale forretning.

Digital markedsføring kan vækste din forretning!

Digital markedsføring er værdifuldt og en god investering, hvis:

 • Indsatsen er fokuseret.
 • Du bruger markedsføring strategisk.
 • Du planlægger din markedsføring.
 • Du eksekverer din markedsføring konsekvent.
 • Du overvåger din indsats og resultater.

Men det vidste du sikkert i forvejen. Og vi siger ikke, at digital markedsføring skal være kompleks. Men du skal være strategisk, konsekvent og eksekverende. 

Det handler om at være bevidst omkring, hvad virker for din virksomhed. Og især hvad ikke virker.

Her er en række spørgsmål, som er vigtige at svare på for at få succes med din digitale markedsføring. (Nogle af dem har du sikkert hørt før.)

 • Hvem er din målgruppe?
 • Hvad er deres behov?
 • Hvordan dækker du det behov?
 • Hvad er dit budskab?
 • Hvad har din målgruppe brug for at vide?
 • Hvad vil du opnå?
 • Hvordan vil du måle det?

Disse spørgsmål er vigtig at have styr på. Medieforbruget har udviklet sig til, at dine kunder nu bliver konstant bombarderet med reklamer, budskaber og produkter i en tid, hvor de også har mere travlt end nogensinde før.

Har du styr på de spørgsmål, kan du nøje målrette din markedsføring og dit budskab drukner ikke i den konstante støj.

“Hvis du selv har lavet din webside, og du i øvrigt er i hård konkurrence på søgeord, kan du ikke være sikker på gode google-placeringer. SEO er komplekst og afhænger af både din sides tekniske formåen (hastighed, mobilvenlighed, m.v.), dens tekstoptimering (ordvalg osv.), dens ind- og udgående links (Mængde, autoritet, relevans osv.).
Det skal derfor helst tænkes ind fra starten, og er IKKE en annonce hvor du køber dig til et bestemt resultat.
De fleste individuelle søgninger er desuden præget af den enkeltes maskine (Dvs. f.eks. din søgehistorik, IP m.v.). Mao. kan du og jeg taste nøjagtigt det samme søgeord, men ende med vidt forskellige resultater. Bl.a. derfor, skal du bruge målinger, der giver dig et reelt gennemsnitsbillede.
Det bedste du kan gøre som mindre erhvervsdrivende, er at optimere relativt snævert. Dvs. til et nøje udvalgt søgepublikum, der til gengæld er sandsynlige købere (høj konvertering).
F.eks. kan du med fordel arbejde med specielle produkter som kun DU er kendt for, eller geografi (Hvis du tilbyder en alm. service i et bestemt område).
Jo mere generiske søgeord, desto mere umuligt at bide skeer med store spillere i det brede marked.”

M. Degas, stifter og CEO, Above Standard

Få hjælp til din digitale markedsføring til en overkommelig pris 

Som etableret virksomhed, har du sikkert allerede været i gang med at markedsføre din virksomhed. Du har måske forsøgt at stå selv for markedsføringen. Din oplevelse var måske, at du tit taber overblikket. Det er en udfordring at få alle tiltag til at spille sammen. Eller det føles som en uendelig try-and-error process.

Få hjælp af et professionel digitalt bureau! 💪

Vi ved godt, at vi er et ud af mange bureauer. Og der findes andre løsninger, såsom at hyre en freelancer eller uddanne en ansat (eller dig selv) til at arbejde med jeres hjemmeside og digital markedsføring.

Men det skader ikke at have flere muligheder på hånden – Lad os lige fortælle dig om vores service.

Vi har samarbejdet med mange forskellige virksomheder, hvor vi har set et behov for markedsføring til en god pris. Og vi ser et behov for skalerbar service – Alt fra sparring og specialist hjælp, til at outsource markedsføringen.

Derfor har vi sammensat markedsføring i pakker til en fast, lav, overkommelig pris – Tiltænkt forskellige behov.

Til etablerede virksomheder, anbefaler vi:

Professionel( 4.500,- kr. pr måned)
Marketing skaleret efter dit behov
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader (7.250,- kr. pr måned)
Ekstern marketingafdeling
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert (10.000,- kr. pr måned)
Fuld service marketingafdeling
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Stadig i tvivl om, hvordan vi hjælper etableret virksomheder? Hvad får du ud af et samarbejde med os?

Vi er et full service digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online! Vi arbejder hver dag med at udvikle webløsninger og digital markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at slå igennem støjen online ved at være strategiske frem for at råbe højest. Vi ved, hvad der skal til for at vækste virksomheder online – Uden indviklede og dyre løsninger.

Du får et professionel digital team som samarbejdspartner, som ikke presser standard løsninger over hovedet på dig. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, dit behov, dit marked og dine kunder. Vi samarbejder med dig til at finde den markedsføring eller webløsning, der passer og virker bedst for din virksomhed.

Skal vi sammen tage en snak om din online forretning?

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Hvad koster det?

Hvad skal et samarbejde med et bureau som os egentlig koste? Vi kommer ikke uden om priserne. Hvordan…