Sådan hjælper vi iværksættere med at lykkes online

Tvivler du nogensinde på, om du markedsfører dig på den mest optimale måde i forhold til dit produkt, ydelse eller målgruppe? Og ville du ønske, at du vidste, hvad der skal til for at få succes online?

Er du iværksætter tilbyder vi dig særlige ‘on-budget’ iværksætterpriser. Men mere om det senere.

Læs med og find ud af, hvad der faktisk skal til for at lykkes online.

Som iværksætter brænder du for den gode ide – Det ved vi godt

Din hverdag er fyldt med at bygge en forretning omkring din gode ide og skabe en profitabel virksomhed. Men ofte står du på bar bund med hvordan du vækster din forretning online.

Men det er ganske enkelt: Du skal have kunder i butikken, så du kan betale dine regninger og på sigt også tjene en løn hjem til dig selv. Og digital markedsføring giver dig muligheden for effektivt at nå ud til flere kunder end nogensinde før.

Med begrænsede ressourcer (tid og penge) er gør-det-selv vejen et obvious choice.

Men mulighederne er mange, og der er ikke mangel på digital markedsføringstips på nettet. Det kan let sætte dig ud af kurs og forhindre dig i at lykkes online, og finde frem til, hvordan du og din virksomhed bedst når ud til dine kunder.

Når du som webamatør, nybegynder eller solorytter vil tage dig af det meste selv, er ‘the smart move’ at mindre også kan gøre det. Det er vigtigere at begynde at producere indhold og kommunikere til dine potentielle kunder end at bruge en masse penge og tid på en ultra smart hjemmeside eller webshop.

Derfor lad os lige aflive nogle af de mange myter, som tit og ofte kan afspore iværksættertypen:

  • Du behøver ikke have en dyr og professionel hjemmeside, der er pakket ind i unikt design.
  • Du behøver ikke bruge mange måneder på at planlægge, idéudvikle og nørde med din hjemmeside eller webshop. Tværtimod.
  • Du behøver ikke begynde med en forretningsplan – medmindre banken eller revisoren forlanger det.
  • Du behøver heller ikke indlede din egen forretning med at lave en omfattende strategi for din markedsføring.

De første skridt på vejen mod kunder kan være en enkel applikation, hjemmeside eller webshop – Så længe den ikke har alvorlige fejl. Med det på plads SKAL du fokusere på at tiltrække kunder og markedsføre din forretning, produkter eller ydelser.

Det kan være en god ide at søge sparring og rådgivning – Selvom det er få timer til at få sat det rigtige markedsføring i gang. Vi hjælper dig med at udvikle en god og enkel hjemmeside eller webshop og giver dig sparring på hvordan du kommer godt fra start med din digitale markedsføring.

Før du sprinter fuld fart frem med din online markedsføring

Mange nybegyndere vil for meget fra start…… men, du løber ikke et maraton uden nogensinde at have løbetrænet.

Uanset om du vælger sikkerhed, tryghed og vejledning eller gøre det selv, skal du finde svar på følgende, inden du går i gang:

  • Hvad vil du sælge?
  • Hvem vil du sælge til?
  • Hvad har dine potentielle kunder brug for at vide?
  • Hvad vil du opnå?

Der var engang . . . . . . . en virksomhed kunne nøjes med en hjemmeside som online visitkort. Det er ikke nok mere, hvis du vil have kunder fra Google! Moderne business sites handler langt mere om dit indhold, som imødekommer dine kunders specifikke behov.

Hvis du selv har lavet din webside, og du i øvrigt er i hård konkurrence på søgeord, kan du ikke være sikker på gode google-placeringer. SEO er komplekst og afhænger af både din sides tekniske formåen (hastighed, mobilvenlighed, m.v.), dens tekstoptimering (ordvalg osv.), dens ind- og udgående links (Mængde, autoritet, relevans osv.).
Det skal derfor helst tænkes ind fra starten, og er IKKE en annonce hvor du køber dig til et bestemt resultat.
De fleste individuelle søgninger er desuden præget af den enkeltes maskine (Dvs. f.eks. din søgehistorik, IP m.v.). Mao. kan du og jeg taste nøjagtigt det samme søgeord, men ende med vidt forskellige resultater. Bl.a. derfor, skal du bruge målinger, der giver dig et reelt gennemsnitsbillede.
Det bedste du kan gøre som mindre erhvervsdrivende, er at optimere relativt snævert. Dvs. til et nøje udvalgt søgepublikum, der til gengæld er sandsynlige købere (høj konvertering).
F.eks. kan du med fordel arbejde med specielle produkter som kun DU er kendt for, eller geografi (Hvis du tilbyder en alm. service i et bestemt område).
Jo mere generiske søgeord, desto mere umuligt at bide skeer med store spillere i det brede marked.

Muxima, stifter af Above standard

Digital markedsføring på mikrobudget

Vi forstår din situation som iværksætter. For hey; vi har selv stået der. Vi ved, at din tid og penge er kostbar. Din dag går hurtigt med at knuse problemer. Og det kræver til tider, at du bruger laaang tid på at tilegne dig ny viden.

Du behøver ikke hele paletten for at opnå succes online, og få flere kunder i butikken. Du går heller ikke fra at være en sofakartoffel til at løbe et maraton på en dag. Du begynder småt og bygger ovenpå. Sådan virker markedsføring også. Det vigtigste er, at du starter! Og ligesom at du kan få en træner til at hjælpe dig med dit maraton, kan du også finde hjælp til din online markedsføring. Og det behøver slet ikke at være uoverskueligt dyrt.

Det er nu vi præsenterer dig for vores helt unikke og fænomenale løsning, men det kræver, at du finder pungen frem 💸

Arh, det er ikke sådan, vi kører vores forretning. Vi er et digitalt bureau, som har erfaring med at samarbejde med iværksættere. Og det er fra den erfaring, at vi ser et behov for at tilbyde digital markedsføring på mikrobudget. 

Vi kalder det “On-budget”. Banebrydende navn ikke? 😉

Med On-budget giver vi dig MERE med i posen.

Du får et professionelt team tilknyttet til din forretning. Vi laver enten Ad Hoc arbejde baseret på specifikke opgaver, som du vil have løst. Eller udvikling af komplette webshops og hjemmesider.

On-budget tilbyder vi udelukkende til iværksættere.

Hvem betegner vi som iværksættere?

Helt simpelt; du har været i gang i færre end 18 måneder, og har en omsætning under 20.000 kr. om måneden.

Er du ikke iværksætter ifølge vores ramme ovenfor, vil vi stadig gerne booste din markedsføring. I det tilfælde får du en sublim løsning for 800 kr. pr. time eller du kan vælge en af vores pakkeløsninger.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Er du skeptisk overfor vores on-bugget program? Se hvad du får ud af et samarbejde med os!

For at sige det ligeud; Vi hedder ikke Above Standard, fordi det lyder godt. Men fordi vi brænder for at levere noget der er i orden. Vi arbejder hver dag med at udvikle webløsninger og slå igennem støjen på nettet. Vi ved, hvad der skal til for at vækste virksomheder online – Uden indviklede og dyre løsninger.

Vi er et full service e-commerce bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling.

Vi hjælper dig med at få succes online ved at holde det simpelt, effektivt og uden skyhøje udgifter.

Skal vi sammen tage en snak om din online forretning?


0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Read More

Hvad koster det?

Hvad skal et samarbejde med et bureau som os egentlig koste? Vi kommer ikke uden om priserne. Hvordan…