Sådan hjælper vi selvstændige med at lykkes online

Har du svært ved at gennemskue, hvad der er op og ned i din digitale markedsføring? Tænker du over, hvordan du sælger dit produkt eller service online?

Læs med og find ud af, hvordan vi hjælper dig med at lykkes online som selvstændig erhvervsdrivende.

Livet som selvstændig er ikke altid en dans på roser

Du har altid mange bolde i luften, som du selv skal gribe. Nogle af de bolde følger helt naturligt med, når du driver virksomhed. Hvis du er revisorer og god til tal og regnskab, er det ikke ensbetydende med, at du har flair for at designe din hjemmeside og markedsføre din forretning.

Markedsføring er din stepping stone til at få kunder i butikken. Uden kunder kan du ikke betale dine regninger og tjene en løn hjem til dig selv. Digital markedsføring er yderst effektiv til at nå ud til flere nye kunder.

Som selvstændig er du fristede til at tro, at det første du skal have styr på er en hjemmeside eller webshop – Den skal være lige i skabet og top professionel. Men din tid og ressourcer er faktisk bedre brugt på at drive din forretning og løse opgaver for dine kunder.

Lad os aflive nogle af de mange myter, som tit og ofte kan afspore dig, som er selvstændig:

  • Du behøver ikke have en dyr og professionel hjemmeside, der er pakket ind i liebhaver design og fancy funktioner.
  • Du behøver ikke bruge måneder på at planlægge, idéudvikle og nørde med din hjemmeside eller webshop før den går i luften. Tværtimod.
  • Du behøver ikke at konkurrere direkte med de store virksomheder.
  • Du behøver heller ikke en stor forkromede markedsføringsstrategi for at bryde gennem støjen og blive set af dine kunder.

Du kan starte med en simpel hjemmeside, blog eller webshop. Du kan endda sommetider nøjes med at satse på sociale medier. En god approach som selvstændig, er at fokusere på færre kanaler af gangen med afgrænsede men stærke budskaber.

Hvor dit fokus skal lægges for at nå ud til dine kunder online afhænger af din virksomheds produkter (eller ydelser) , markedet, konkurrencesituation, målgruppe m.m.

Det kan være en god ide at teame op med et professionelt marketingteam. Et møde med os kan hjælpe dig på rette vej. Vi hjælper dig med at udvikle en god og enkel hjemmeside eller webshop. Og vi sørger for, at du kommer godt fra start med din digitale markedsføring.

Før du sætter kurs mod digital markedsføring

Alle veje fører til Rom. Men sådan er det ikke i virkeligheden. Alt for ofte springer mange selvstændige på toget uden at overveje, hvor toget egentlig kører hen.

Uanset om du ‘kan selv og vil selv!’, eller du vælger at have en rejsemakker med på turen, skal du finde svar på følgende, inden du går i gang:

  • Hvad er det, du helt præcist sælger?
  • Hvem sælger du til?
  • Hvad har dine potentielle kunder brug for at vide?
  • Hvad vil du opnå?

Der var engang . . . . . en hjemmeside med dit CVR, adresse, email og dit telefonnummer, mere behøvede der ikke at være. Men sådan er det ikke længer, hvis Google toget skal køre forbi dig. Din hjemmeside eller webshop skal nu have meget mere indhold, som giver dine kunder en god oplevelse.

Hvis du selv har lavet din webside, og du i øvrigt er i hård konkurrence på søgeord, kan du ikke være sikker på gode google-placeringer. SEO er komplekst og afhænger af både din sides tekniske formåen (hastighed, mobilvenlighed, m.v.), dens tekstoptimering (ordvalg osv.), dens ind- og udgående links (Mængde, autoritet, relevans osv.).
Det skal derfor helst tænkes ind fra starten, og er IKKE en annonce hvor du køber dig til et bestemt resultat.
De fleste individuelle søgninger er desuden præget af den enkeltes maskine (Dvs. f.eks. din søgehistorik, IP m.v.). Mao. kan du og jeg taste nøjagtigt det samme søgeord, men ende med vidt forskellige resultater. Bl.a. derfor, skal du bruge målinger, der giver dig et reelt gennemsnitsbillede.
Det bedste du kan gøre som mindre erhvervsdrivende, er at optimere relativt snævert. Dvs. til et nøje udvalgt søgepublikum, der til gengæld er sandsynlige købere (høj konvertering).
F.eks. kan du med fordel arbejde med specielle produkter som kun DU er kendt for, eller geografi (Hvis du tilbyder en alm. service i et bestemt område).
Jo mere generiske søgeord, desto mere umuligt at bide skeer med store spillere i det brede marked.

Donec Massa Integer

Digitale markedsføring på budget

Typiske for en selvstændig, vælger du at starte din forretning i noget, som du ved en helvedes masse om. Men det kan være svært at vide en masse om alle andre ting, som følger med i at drive forretning.

Du er en enmandshær. Du står alene med kundebetjening, bogføring, administration, markedsføring og alt muligt andet. Du har simpelthen travlt. Derfor er der god grund til at opsøge hjælp. Og det behøver ikke at være dyrt.

Trommehvirvel …………..🥁🥁🥁

Vi præsenterer vores All-in-one pakkeløsninger!!!💪💪

Undskyld, lad os lige komme ned fra hesten igen. 

Vi er et digitalt bureau, som har samarbejdet med forskellige selvstændige. Derfor har vi sammensat markedsføring i pakker til en fast, lav, overkommelig pris – Tiltænkt til den selvstændige med et lille online marketingbehov.

Til selvstændige anbefaler vi:

Basic (999,- kr. pr måned)
Marketing på mikrobudget
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter (2.500,- kr. pr måned)
Marketing til budgetpriser
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professionel (4.500,- kr. pr måned)
Marketing skaleret efter dit behov
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Stadig i tvivl om, hvordan vi hjælper selvstændige? Hvad får du ud af et samarbejde med os?

Vi er et full service digitalt bureau, som brænder for at du lykkes online! Vi arbejder hver dag med at udvikle webløsninger og digital markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at slå igennem støjen online ved at være strategiske frem for at råbe højest. Vi ved, hvad der skal til for at du som selvstændig vækster online – Uden at konkurrere mod store spillere.

Vi går ikke op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling.

Vi hjælper dig med at få succes online ved at holde det simpelt, effektivt og uden skyhøje udgifter.

Skal vi sammen tage en snak om din online forretning?


0 Shares:
You May Also Like
Read More

Hvad koster det?

Hvad skal et samarbejde med et bureau som os egentlig koste? Vi kommer ikke uden om priserne. Hvordan…