SEO den gyldne nøgle til at stryge til top på Google! Sådan løfter vi din forretning med søgemaskineoptimering.

Får du ikke nok trafik på din hjemmeside? Søgemaskineoptimering (SEO) øger din synlighed på Google og tiltrækker trafik. Vi har stor erfaring med SEO. Vi giver dig en strategi, som virker. Med vores indhold- og teknisk optimering bliver du mere synlig på Google.

Som iværksætter, selvstændig eller virksomhed har du sikkert en hjemmeside eller en webshop. Og du ønsker selvfølgelig, at kunder besøger din hjemmeside. Gerne flere besøgende, end der gør nu. Det vil øge din forretning.

Men hvorfor har du ikke nok trafik på hjemmesiden?

Må vi gætte på, at du er landet her, fordi du allerede ved hvad problemet er.

Du ikke er synlig nok på Google!

Du lander simpelthen ikke på den første side i Google. Når du ikke er synlig, kan dine kunder heller ikke finde dig. De ser ikke det, du tilbyder.

Hvordan bliver man mere synlig på Google?

Med stor sandsynlighed kender du godt til løsningen. SEO! Som står for Search Engine Optimization. Eller som vi kalder det på godt gammeldags dansk – Søgemaskineoptimering.

Hvis du indtaster ‘SEO’ i Google søgefeltet, vil du hurtig opdage, at SEO er en kompleks størrelse. Der er næsten tale om en videnskab. Der er et hav af værktøjer og faktorer, som påvirker synligheden på Google. Det kan være uoverskueligt. Og det er du ikke alene om at synes! 

(Der findes også andre søgemaskiner for eksempel yahoo og bing, men de bliver ikke brugt meget. Især i Danmark er Google den foretrukne makker til at svare på alt mellem himmel og jord.)

SEO er den gyldne nøgle til mere synlighed på Google! – Vi ved hvordan!

For at få mere trafik kræver det, at du optimerer din hjemmeside. Men bare rolig, det er vi rutinerede i. Ud fra dit behov og konkurrence laver vi en strategi, som virker for dig. Vi optimerer dit indhold, links, og det tekniske. Vi sørger for, at optimeringen kører på skinner (ikke dem fra DSB 😉 ) uden trælse tekniske fejl.

Hvorfor er SEO en kompleks størrelse?

At ryge ind på den første side i google er letter sagt en gjort. Desværre holder Google sin opskrift hemmelig. Hvordan man opnår mere synlighed, er unik for alle. Når Googles algoritme rangerer millioner af hjemmesider, bruger den over 200 parametre, som alle vægter forskelligt.

Du tænker sikkert – Hold da op, det er mange!😱

Det er det også.

Hvem kan nogensinde holde styr på 200 parametre?

Selv den største SEO-ekspert vil ikke kunne ramme alle parametre på en gang. 

Men hvad gør vi så? 

Vi tager udgangspunkt i ‘Best Practice’. Vi har erfaring med hvilke parametre, som du får mest ud af. Det er ikke en “one-size-fits-all”. Derfor tager vi udgangspunkt i din virksomhed, dit marked, din målgruppe og din konkurrence.

Hvad får du ud af vores SEO service?

Vi hjælper dig med at øge den organiske trafik til din hjemmeside. Betaler du for Google-annoncer, kan du spare mange penge. 

….. Psssst, ikke fordi, at vi nægter at optimerer dine annoncer for dig – Læs mere …..

Vi arbejder typisk med disse 4 områder af søgemaskineoptimering:

 • SEO-Strategi
 • On-page optimering
 • Linkbuilding
 • Teknisk SEO-optimering

Få en SEO-strategi, som virker – Din virksomheds opskrift på mere synlighed på Google

Googles algoritmen er hemmelig af kommercielle årsager. Men Google har fremhævet en række parametre, som de bruger i algoritmen. De parametre tænker vi altid med ind i din SEO -strategi.

De parametre vi ved styrker din hjemmesides SEO er:

 • Relevant indhold
 • Brugervenlighed
 • Indgående links og interne links
 • Loade hastighed
 • Mobilvenlig design
 • SSL – Kryptering af data (Sikkerhed)
 • Meta tags – Titler i indholdet
 • Crawl-venlig hjemmeside – At Google kan læse hjemmesiden

Med de to ting flettet sammen, parametrene og analyse af din virksomhed – Kan du stole på, at din virksomhed får et stort boost i synligheden.


On-Page optimering – Løft din placering på Google gennem relevant og optimerede indhold 

Google lægger meget vægt på kvalitets indhold. De lever af at give mennesker svar på det, som de søger. 

Er brugerne vilde med dit indhold – Vil Google også være det!

Der skal mere til end spændende tekster, lækre billeder og suspense-fyldt videoer. Dit indhold skal være relevant. Du skal give svar på det, som dine kunder har søgt på. Og din struktur af indholdet skal være brugervenlig. 

Sådan arbejder vi med dit indhold: 

 • Vi sørger for at kommunikere tydeligt, hvad din virksomhed handler om og tilbyder. 
 • Vi strukturerer indholdet, så den er logisk for dine kunder. 
 • Vi gør navigationen af hjemmesiden intuitiv. Dine kunder skal kunne klikke ubesværet rundt.
 • Vi løser problemer forbundet med en høj afvisningsprocent. Vi analyserer, hvorfor dine kunder klikker med det samme væk fra din hjemmeside. 

Med relevant indhold og struktur fastholder du dine kunder i længere tid. Det kan Google lide! Og Google får nu nemmere ved at “læse” og afkode din hjemmeside.

Det er win-win.

Men hvad med søgeordene?

En del af relevant indhold er målretning efter ord, som kunder typisk taster ind i Googles søgefelt. 

Vi identificerer din målgruppes søgevaner. Og vi spøger aldrig med søgeordsanalysen. Med en analyse i hånden skyder vi ikke i blinde – Vi har en målskive at sigte efter. 

Analysen giver dig de mest relevante og konkurrencedygtige søgeord. Med de rigtige søgeord booster vi din synlighed og konkurrenceevne på Google.

Hvordan skal søgeordene bruges?

De udvalgte søgeord skal flettes ind i hjemmesiden.

Det er vigtigt, at indholdet ikke bliver proppet til bristepunktet med søgeord. Det kaldes for ‘Keyword Stuffing’. Du vinder ikke point hos Google. For ikke at tale om, at dine kunder vil finde dit indhold usmageligt.

Ingen bekymring her. Vi har gennemprøvede erfaring i at finde den rette balance, hvor ordene indgår naturligt i teksten. Vi bruger ikke ordene for meget. Vi ved, hvor ordene strategisk skal placeres.

Metabeskrivelser – Få dine kunder til at klikke

Metabeskrivelser er de titler og udpluk af tekst, som vises under dit link i Google. Metabeskrivelser har egentlig ikke nogen direkte påvirkning på din rang, men den bør ikke undervurderes. Når dine kunder finder dig på Google, vil metabeskrivelsen spille en rolle i, at de har lyst til at klikke ind på din hjemmeside. Vi har stor erfaring med at skrive effektive metabeskrivelser, som øger antal kliks.


Interne links er links på din egen hjemmeside. Interne links skal være logiske, intuitive og tjene et formål.

Vi laver en strategisk linkstruktur. Vi leder dine kunder rundt mellem siderne, som har en naturlig relevans. Med en nem og logisk navigation giver vi dine kunder en god brugeroplevelse. 

På den måde fastholder vi dine kunder længere og sætter afvisningsprocenten ned. En god linkstruktur gør det lettere for både dine kunder og google at ‘læse’ din side.

Igen – Google kan lide det samme som dine kunder.

Er det ikke dejligt, når tingene går hånd i hånd? 


Linkbuilding handler, som navnet også antyder, om links.😉

Helt specifikt handler det om de eksterne links.

Eksterne links er de links, som kommer udefra. Det kunne for eksempel være dine samarbejdspartnere, som linker ind til din side. De kaldes også for backlinks. 

Backlinks siger noget om dit omdømme på nettet.

Google betragter backlinks som et kvalitets- og troværdighedsstempel af hjemmesiden.

Vi undersøger, hvilke backlinks du har i forvejen, hvilke links du bør opbygge, og hvilke links dine konkurrenter har.

Ud fra analysen, dine mål og muligheder opbygger vi de eksterne links gennem købte links eller earned links. Et earned link kan være fra en hjemmeside, som har relevans for din virksomhed. Linket kan komme fra en relevant blogger i din branche eller en artikel fra den lokale avis. 

Det handler ikke om antal links. Ekstern Linkbuilding er en strategisk disciplin. Kvalitet frem for kvantitet. Og vi skal nok hjælpe dig. Vi finder og sammensætter de links, som giver dig point på scoreboardet hos Google.


Teknisk SEO – Få Google til at afkode din hjemmeside uden problemer

Vi er nu kommet til det område, som nok vækker flest bekymringer og nerver.

Det ikke er så rart, når der sker tekniske problemer med din hjemmeside. Det forstår vi godt. Den tekniske SEO er super vigtig og giver mange point hos google. Dårlig teknisk opsætning kan endda give strafpoint. Det kan spænde ben for, at du bliver fundet af Google. 

Men bare rolig. Du kan trygt lad os stå for det tekniske. Når vi laver tekniske optimeringer, er det med høj ekspertise. Din hjemmeside vil ikke gå offline under de tekniske optimeringer – Medmindre vi aftaler en planlagt maintenance afbrydelse.

Hvilke optimeringer laver vi og hvorfor?

 • Hastighed – Ventetid er lig med spildtid. Loader din hjemmeside ikke med det samme, taber du hurtigt dine kunder. 
 • Mobilvenlighed – Mange kunder starter deres søgning på mobilen. Hvis din hjemmeside ikke er tilpasset til mobilen, taber du kunder. Google favoriserer også responsive hjemmesider, så der er gode point at hente. 
 • SSL-certificering – Secure Sockets Layer. Signaler til både Google og dine kunder, at din side er sikker at besøge. Vis, at du værner og beskytter data med en krypteret forbindelse. 
 • Problematisk kodning – Koden er fundamentet for hjemmesidens funktionalitet. Bliver kodning anvendt forkert, bliver det på bekostning af brugeroplevelsen.
 • Titel tags – Titel tags er en del af kodningen. Når titel tag ikke er blevet kodet korrekt, vægter Google indholdet på din side dårligt og uhensigtsmæssigt.

Ovenstående punkter og flere til har betydning for, hvordan Google bots finder og læser din side. 

Lad os lige snakke om Google bots. 

Google bots er Googles robotsøgemaskiner. Det er dem, der crawler (læser) din hjemmesides infrastruktur fra enden til anden. De forsøger at indsamle nok information til at vurdere din hjemmesides rang-potentiale.

Med en teknisk optimering gør vi det nemmere for Google bots at læse din hjemmeside. Og dine kunder får nemmere ved at interagere med din hjemmeside.

“Jeg har før købte 5 hjemmesider og de måler sig ikke med det jeg har fået hos Above Standard. det er helt EXCEPTIONELT. tusind tak Muxima. Du er den bedste 🙂 og jeg har fået meget mere hjælp end jeg har oplevet før. Det er sjældent man får den professionalisme og passioneret hjælp, kvalitet i en og samme pakke. vejledning i topklasse TAK TAK Dorte Joy “

Dorte Joy Juul

Boosting af synligheden på Google – Til dig, som:

 • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
 • Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomhed.
 • Ikke ved hvordan du laver søgemaskineoptimering.
 • Ikke ønsker at opleve tekniske fejl ved optimeringen.
 • Ønsker at booste trafikken på din hjemmeside.

Med vores service får du…

 • En stærk strategi, som øger din synlighed på Google
 • Relevant indhold krydrede med søgeord og troværdighedsskabende links. 
 • En super brugervenlig side, som både dine kunder og Google vil elske.
 • En hjemmeside uden ærgerlige tekniske problemer.

Vi vil lige gøre dig opmærksom på, at selvom du får lavet en masse optimeringer, er det først målbart senere. Resultaterne viser sig normalt omkring 3-6 måneder senere.

Men du kan regne med, at du bliver mere synlig på Google. Du vil fra start opleve, at dine kunder får en gnidningsfrit brugeroplevelse. Indholdet vil tydeligt kommunikere din virksomheds produkter, ydelser og UPS’er – Unique Selling Point. Og som optimeringen skrider frem, vil du opleve en øget organisk trafik fra Google.


Hvorfor skal du vælge os?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Din investering vil tjene sig selv hjem

Hvis du investerer i vores SEO-optimering, vil du kunne spare på annoncering. Generelt vil du få mere trafik. Det vil øge dit salg og tjene investeringen hjem igen. 

SEO virker faktisk ligesom renter i en bank. Finder du den rette bank med gode renter, vil din værdi akkumuleres. Efter et stykke tid står du med en formue. Derfor er SEO en god langsigtede strategi. Jo tidligere du kommer i gang jo bedre. Og du behøver ikke at vælge vores største løsning. Selv med løbende opdateringer vil det give en god effekt i længden.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Jeg er solgt! Hvordan kommer vi i gang?

Det er meget simpelt – Du griber bare røget eller lader os kontakte dig til et helt uforpligtende møde.

Du må også gerne skrive en SMS eller email til os.

Til mødet tager vi en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig. 

Stadig ikke overbevist? – Se her, hvad du slipper for med vores hjælp.

Du slipper for:

 • En masse timer på at læse om SEO videnskaben.
 • At lave fejl på din hjemmeside, som du ikke kan få rettet igen.
 • Usikkerheden for om dit forsøg på SEO virker – Vi ved hvad virker, og vi ved hvordan det måles. 
 • At teste din egen tålmodighed. Trust us – Det kræver meget tålmodighed.
 • At overgive magten til Google – Vi følger med i den nyeste viden omkring Googles algoritme. 
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like