Digital Strategi – Styrk din forretning gennem digitale tiltag

Står du med et mål om at udvikle din forretning gennem digitale indsatser? Har du en masse ideer til din digitale forretning, men du ved ikke hvordan du griber det an? Så lad os hjælpe dig med at lægge en digital strategi eller en handlingsplan. Med vores hjælp ved du, hvad du skal fokusere på.

I en verden med globalisering og digitalisering, er det yderst sjældent, at du står uden konkurrenter. Stort set alle brancher og markeder er overfyldt. Forbrugerne står i en verden, hvor der er flere udbydere end hvad de kan overskue. Derfor er det vigtig for dig som virksomhed ikke at skyde i blinde, når du ønsker at udvikle din forretning online.

Som virksomhed står du i samme situation som forbrugerne. Mulighederne er mange og uoverskuelige. Hvad skal du satse på? Skal du fokusere på ét tiltag eller satse på flere?

Det, du har brug for, er en stærkt digital strategi for at lykkes med din forretning online. Og vi hjælper dig med at få lagt en digital strategi, som gør, at du kan træffe rigtige beslutninger.

Strategiprocessen

Når du skal have lavet en strategi, er det vigtigt at basere den på data, analyse og information. Derfor starter vores strategi proces med at vi dykker ned ind i din forretning. Vi vil kortlægge markedet, din konkurrencesituation, din position, dine unikke salgspunkter, dine nuværende indsatser og digitale løsninger, dine ressourcer og ikke mindst kundebehov og -adfærd. Med denne research afklarer vi dit digitale potentiale. Her identificerer vi også de mest værdiskabende indsatser.

Når vi har fået kortlagt din virksomhed, er næste trin at få sat en fokus på, hvad du vil opnå med din digitale forretning. Vi skal have defineret dit mål og vision.

Næste trin omsætter vi alt forudgående arbejde til din digitale strategi. I strategien laver vi en køreplan, hvor vi prioriterer indsatser efter mål, ressourcer og ROI- Return Of Investment. Vi lægger en plan for, hvilken værdi der kan give dig udbytte nu og her, og hvad du bør satse på over tid.

Eksekvering

Ønsker du selv at stå for implementering af strategien, får du af os en færdig plan med konkrete handlingsanvisninger. Vi står selvfølgelig klar på sidelinjen til at hjælpe dig i gang og agere sparringspartner.

Vi står også gerne for dele eller hele eksekveringen. Vi kan hjælpe dig med teknisk udvikling, markedsføring, design eller agere som projektleder. Vi vil generelt agere som tovholder og sørge for at opnå målet i strategien ved løbende at tilpasse initiativerne undervejs.

“Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med Above Standard. De er superkompetente, hurtige, altid venlige og tålmodige.”

Jannie Kildested

En forretningsudviklende digital strategi – Til dig, som:

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV og store virksomhed.
  • Ønsker at videreudvikle din forretning gennem digitale tiltag.
  • Ikke ved hvordan du anvender digitale forretnings- og markedsføringsløsninger strategisk.

Hvorfor spørge os om strategi?

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå succes online. Vi arbejder til dagligt med mange forskellige typer virksomheder. Vi hjælper dem med alt fra webudvikling til markedsføring. Vi har stor erfaring med, hvad der skal til for at bryde gennem støjen. 

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 


Vores priser for digital strategi

Starter: 999,-

Vores Starter pakke henvender sig til iværksætter, selvstændige eller lille virksomhed. Vi giver dig grundlaget for at tage de rigtige beslutninger omkring hvilke digitale initiativer, som giver værdi i din forretning. Sammen finder vi frem til dine muligheder og hvilke løsninger du bør prioritere. Ud fra det lægger vi en handlingsplan.

Professionel: 2995,-

Vores Professionel pakke henvender sig til alle typer virksomheder, som ønsker at få lagt en digital strategi ud fra analyse og ekspertrådgivning. Vi vil foretage en analyse af din virksomhed, markeder, position, kunder m.m. I analysen identificerer vi trends, muligheder, trusler, vækstpotentialer, optimeringsbehov og digitale forretningsløsninger/ideer. Ud fra analysen og møder med dig, lægger vi en digital strategi for din forretning. I strategien får du en køreplan med kortsigtet indsatser, de lavt hængende frugter samt en langsigtet strategi. Med planen i hånden kan du nu arbejde effektivt mod dit mål.

Leader: 4995,-

Vores Leader pakke henvender sig til alle typer virksomheder, som ønsker at få lagt en digital strategi ud fra analyse og ekspertrådgivning. Med Leader pakken eksekverer vi strategien. 
Først foretager vi en analyse af din virksomhed, markeder, position, kunder m.m., hvor vi identificerer trends, muligheder, trusler, vækstpotentialer m.m. 
Ud fra analysen og møder med dig, lægger vi en digital strategi og en plan for eksekveringen. Strategien vil indeholde kortsigtet og langsigtet tiltag, som prioriteres efter mål, ressourcer og ROI – Return Of Investment.
Når strategien er lagt skal eksekveres. Vi foretager løbende tilpasninger undervejs hvis nødvendig.


Hvorfor bruge penge på digital strategi?

Du kunne vælge at bruge pengene på en ny hjemmeside eller online annoncer. Men det kommer du nok ikke langt med. Plus det er et kortvarigt resultat. Står du med et mål eller ide, kræver det ofte mere end en saltvandsindsprøjtning. Nøglen til en succesfuld digital forretning er en fokuseret indsats og viden om, hvor du får mest værdi for pengene.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Hvordan kommer jeg i gang?

Det hele starter med et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine tanker og forventninger til at få lavet en digital strategi.

Du kan få et møde ved at ringe til os, eller du kan lade os kontakte dig.

Du kan også vælge at skrive en SMS eller en email til os.Stadig i tvivl om du har brug for en strategi?

Med vores rådgivning og strategiforløb bliver du i stand til at tage de rigtige beslutninger omkring hvilke digitale initiativer, som bedst fremmer din forretning.

  • Du får tydeliggjort din vision og mål.
  • Du får en prioriteringsliste over, hvilke digitale tiltag du bør iværksætte.
  • Du får sat et fokus og retning for din digitale indsats.
  • Du får ro i hverdagen med en overskuelig plan, som bringer dig i mål.
0 Shares: