Online marketing uden hovedpine, irritation eller lommesmerter!

Du vil gerne have flere kunder i butikken, og derfor kaste dig ud i online markedsføring. 

Du tænker, at det er nemt at komme i gang med, og det er billigt.

Du går til tasterne og fortæller om dine fantastiske produkter eller service på Facebook og din hjemmeside. Du laver et par annoncer for din hjemmeside. Og du laver konkurrencer på Facebook.

Du sætter dig tilbage og tænker, det har du gjort godt! Du venter nu i spænding på at kunderne vælter ind i butikken.

Du kan se, at du får mere trafik og likes. Du får også snakket med nye interesserede. Men dit salg rykker sig ikke særligt meget.

Du forstår ingenting. Du tænker, at du har gjort en god indsats. HVORFOR sker der ikke noget?

Og sådan går det galt … for rigtig mange. Og det allerværste er, at det ikke bliver anderledes, før du holder op med at tro, at det er din målgruppes skyld … eller marketingkanalernes skyld … eller dit designs skyld … eller produktets skyld.

For sandheden er, at skylden skal findes i måden, du vælger at kombinere din strategi, virkemidler og taktikker på.

Ja, undskyld, hvis vi hælder salt i såret. Men faktum er, at alt for mange dygtige iværksættere, selvstændige og virksomheder, som knokler for at få deres digitale markedsføring til at lykkes, oplever, at de ikke rigtigt kommer nogen vegne.

Men det er ikke umuligt at opnå succes online – Vi ved hvordan!

Problemet ligger i at digitalisering har gjort, at mulighederne med markedsføring er eksploderet i værktøjer, discipliner og kanaler. Du får nu konstant øjeblikkelig reaktion fra markedet. Derfor kan online markedsføring hurtig bliver uoverskuelig. 

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Vi er et digitalt bureau, som brænder for online markedsføring. Vi har stor erfaring med at opnå succes for iværksættere, selvstændige, mindre virksomheder og etableret virksomheder. Og vores priser er overskuelige.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kontakter også gerne dig.

Tag gerne en rundtur her på hjemmesiden og læs mere om vores services.

Digital markedsføring:

Digital markedsføring efter dit budget:

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like