Få 5x mere ud af dine annoncekroner online! – Sådan hjælper vi dig med at skabe gode tal med online annoncering.

Bruger du annoncekroner på et marginalt udbytte? Står du og vil gerne investere i annoncer? Men du overskuer ikke hele processen med budget, oprette, og holde øje med annoncen? Vi kan hjælpe dig! Vi laver online annoncering for virksomheder. Vi hjælper dig med at nå ud til nye kunder. Vi sørger for, at du får mere ud af dine annoncekroner.

Du vil gerne øge dit salg her og nu. Derfor vælger du at bruge penge på at lave online annoncer. På Google. På de sociale medier. Eller du vælger at satse på flere steder.

Du opretter en annonce eller to med et budget, tekst og målgruppe. Nu kører annoncen helt af sig selv. Du går i gang med dine mange andre opgaver.

Mens annoncen kører, går du ind og tjekker indimellem, hvordan det går. Du kan se, at det virker – Den trækker penge fra din konto. Men du forstår ikke rigtig de tal, den kommer med. Dine salgstal virker uforandret. Du sidder med en fornemmelse, at du ikke har fået særlig meget for dine annoncekroner.

Du er ikke alene!

Mange virksomheder oplever udfordring med at få noget ud af annoncekronerne.

Lad os hjælpe dig. Vi har viden og erfaring med online annoncer. Vi sikrer, at du får mere ud af dine hårdt tjente annoncekroner. Hvis du har brugt penge på annoncer, kan du spare penge fremadrettet. Få flere kunder til din virksomhed ved at lade os målrette og optimere dine annoncer.

Google Ads er online annoncer, som du ser i form af banner, billeder og tekstannoncer i Google og på hjemmesider. Du kender bedst Google Ads i toppen af søgeresultater. 

Google viser maksimalt 4 annoncer i toppen baserede på en hurtig aktion. Auktionen foregår ved, at en række virksomheder har angivet et maksimumbud på søgeordet, som de er villige til at betale for annoncepladsen. Auktionen medregner også, hvem har relevant indhold og annonce. Dermed er det dyreste bud ikke altid den, som vinder auktionen og pladsen hos Google.

Generelt kan du opdele Google Ads i fire forskellige annoncetyper:

  • I søgeresultaterne – Den mest velkendte annonce, som vises øverst i søgeresultaterne.
  • Displayannoncering – Billeder, banner og tekstannoncer i Googles vidtrækkende netværk af websteder. Netværket består af alt mellem små blogs og landsdækkende nyhedsmedier.
  • Google shopping – Annoncer fremviser fysiske produkter øverst i Googles søgeresultater, når der søges på et produkt. 
  • Annoncer på YouTube – Video annoncer på YouTube

Hvad får du ud af vores service?

Vi hjælper dig med at få mere ud af dine annoncekroner. Få sparring, optimering og/eller lad os stå for dine annoncer på Google. Vi laver ikke kun annoncer med formålet salg. Du kan bruge annoncer til andre typer af konverteringer.

Vi kan hjælpe dig med at generere:

  • Mere salg af produkter.
  • Flere downloads af en app.
  • Flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.
  • Øgede kontakt til nye kunder via email eller telefon.
  • [Indsæt selv et andet mål her]

Vi giver dig rådgivning i strategi for din annoncering i samspil med din generelle markedsføring. Vi hjælper dig også med de mange elementer i Google annoncer som budget, bud, Quality Score, overskrifter, tekst, søgeord, landingsside og meget andet.

Vi hjælper dig med at holde styr på de mange forskellige teknologiske muligheder forbundet med Google Ads.

Og vigtigste af alt – økonomien. 

Vi hjælper dig med at få mere salg ud af dine annoncekroner.

Facebook annoncer

Facebook er den største social medieplatform i Danmark. Facebook annoncer er derfor en god måde at nå ud til dine kunder. Fordelen ved Facebook er, at de har mange aldersgrupper. Facebook er ofte billigere end Googles løsning. Og du kan målrette annoncer efter interesser.

LinkedIn annoncer

LinkedIn er en professionelle netværksplatform. Derfor lægger LinkedIn op til at være fordelagtig for B2B virksomheder. LinkedIn kan både anvendes til salg, øge kendskabet og opnå andre former for konverteringer. Til forskel for andre platforme segmenterer LinkedIn annoncer gennem fagområder og titler. Det vil sige, at der er gode muligheder for at målrette for eksempel beslutningstageren.

Instagram annoncer

Instagram er en meget visuel platform. På grund af Instagram visuelle natur påvirker det også annoncerne. Instagram en god annoncekanal, hvis dit produkt eller service har en visuel selling point. 

YouTube annoncer

YouTube er i praksis en søgemaskine. Mange bruger YouTube til at opsøge information og ‘how-to’ videoer. Derfor er YouTube en god annoncekanel, hvis du tilbyder en service, expertise eller produkt, som ligger lige til højrebenet til video content marketing og storytelling. YouTube er god til at skabe øgede kendskab til din virksomhed og din generelle branding. 

Vi hjælper dig uanset annoncetype

Vi skaber værdi for dine annoncekroner.

Uanset annoncetyper hjælper vi efter dit behov. Vi tilbyder sparring og/eller at vi opretter, optimerer og vedligeholder dine annoncer. Vi hjælper dig med strategi, segmentering, indhold, og måler indsatsen på annoncerne.

Da jeg skulle lave en facebook reklame, fandt jeg Above standard

Above Standards priser ligger i den lave ende af hvad andre firmaer tager, som jeg i starten var lidt mistænkelig over, men det havde jeg ingen grund til, for de har leveret meget mere end forventet.

Vi havde et mål om x antal leads Above Standard fik hevet langt flere ind end det.

Jeg følte mig aldrig som bare en kunde.
Muxima havde altid tid til at snakke og forklare mig, hvordan det gik med arbejdet. Det var vigtigt for mig, fordi som ny iværksætter er det en væsentlig ting at vide alt omkring ens virksomhed, også selvom man betaler sig fra opgaver.

Muxima viste sig at være virkelig oprindelig interesseret i hvordan det går med min virksomhed i den grad at jeg kan ringe til ham og få lidt sparring.

Jeg har fået så meget af Muxima, langt ud over hvad jeg nogensinde havde forventet. Jeg er så taknemmelig for alt hvad han har gjort.
Jeg kan varmt anbefale Above Standard

Tajo Lamina – Stifter og ejer af Singler der Mingler

Effektive online annoncer – Til dig, som:

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomhed.
  • Ønsker at få mere ud af dit annoncebudget. 
  • Vil øge dit salg eller konverteringer nu og her.
  • Ønsker hjælp eller sparring til at komme i gang med online annoncer.

Det simple argument for, hvorfor vi skal hjælpe dig

Vi har stor erfaring og professionelle værktøjer til at lave målrettet og konverterende annoncer.

Men den største grund er ….

Og her snakker vi hudløst ærlige til dig.

Det handler om annoncekronerne.

En annoncekampagne opsat uden målretning og optimering undervejs vil præstere dårligere. Du går glip af at få mere ud af din investering.

Vi kan ikke udtrykke det grundig nok. Der skal så lidt til at spilde annoncekroner på klik og visninger. For få klik eller irrelevant trafik fører ikke til mere salg.

Men med vores hjælp vil du opleve et større udbytte af dine dyrebare annoncekroner.

Hvem er vi?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.

Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

Din investering vil tjene sig selv hjem igen

Du kunne vælge at investere i en god kontorstol. Du sidder nu godt, mens du bruger tid på at få mere ud af dine annoncekroner. Men hvad en god stol ikke giver dig, er viden og erfaring. 

Vi har investeret vores tid i at opbygge viden og erfaring. Du sparer derfor på dit annoncebudget med vores hjælp. Om du har annoncer kørende i forvejen eller ej, vil du få mere relevant trafik. Med mere trafik kan du øge dit salg og tjene din investering hjem igen. Vi sørger for, at dine annoncer altid præsterer bedst muligt. 

Og er det ikke det, som du helst vil have? At få mest værdi ud af dine penge?

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021

Mere ud af annoncer – Ja tak! Hvordan kommer vi i gang?

Det er meget simpelt – Du griber bare din smartphone eller din fastnettelefon, og giver os et ring.

Vi kontakter også gerne dig. Eller du kan skrive en SMS eller en email til os.

Når vi er kommet i kontakt med hinanden, tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Og hvad vi kan gøre for dig. 

Stadig i tvivl om du skal slå til?

Er du ikke overbevist om at outsource annoncering til os? Her får du et overblik over, hvorfor du skal investere i vores service.

  • Du tjener pengene hurtigt hjem igen. Eller du sparer penge og/eller får mere ud af hver annoncekrone.
  • Google Ads og de andre annoncer giver dig mere trafik – Hurtigt. Og vi sørger for, at du også får relevant trafik.
  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver vel vidende, at vi tager os af dine annoncer.
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like