Skab stærke kunderelation – Vi bruger content marketing til at vækste din forretning.

Har du brug for at tiltrække flere kunder? Kunne du tænke dig at skabe stærke kunderelationer? Sigter du mod at blive set som ekspert i dit fag? Så er content marketing vejen frem. Vi hjælper dig med at opbygge dit indhold og skabe relationer til dine kunder. Vi giver dig content marketing, som vækster din forretning.


Står du med mindst et af disse mål?

  • At tiltrække flere kunder.
  • At dine kunder ser dig som ekspert i dit fag.
  • At skabe stærkere relationer til dine kunder.
  • At positionere din virksomhed stærkere på markedet.
  • At styrke dit omdømme hos dine lokale kunder.
  • At skabe et stabilt og kontinuerligt salg frem for kortvarigt uregelmæssigt salg.

Vi har løsningen på at opnå målene på listen – Content marketing!

Content marketing er en stærk strategisk metode indenfor markedsføring. Strategien går ud på at producere og distribuere målgruppeorienteret indhold. Målet er at tiltrække og engagere kunder med henblik på at bygge stærke relationer. Content marketing kan styrke dit omdømme, din position på markedet, og du kan positionere dig selv som ekspert i dit fag.

Du får en langsigtet markedsførings-strategi, hvor din virksomhed står stærkere, når en købssituation opstår.

Det lyder meget godt. Men hvad kræver det at lave content marketing? Hvad skal du gøre? 

Content marketing-arbejde varierer meget – Alt fra at offentliggøre indhold flere gange om ugen til en god artikel om måneden. Det kræver, at der lægges arbejde i strategi og planen for indholdet. Du skal finde relevant kommunikationskanaler, hvor du udgiver godt, brugbart og værdifuldt indhold, målrettet til målgruppen, på de rigtige tidspunkter.

Lyder det måske som svært og meget arbejde?

Bare rolig vi hjælper dig. Vi hjælper dig med strategien, segmenteringen, indholdet både skrive og vejledning. Vi hjælper dig med at finde de rigtige kommunikationskanaler. I samarbejde med os får du en stærk content marketing, som opbygger kunderelationer og styrker din forretning.

Hvordan styrker content marketing din forretning?

Content marketing handler om at fokusere på at hjælpe dine kunder frem for at skubbe dine produkter eller services på dem. Tilgangen er at tiltrække dine kunder frem for at skubbe dem væk. Kunder er efterhånden godt træt af den gammeldags ‘køb nu’ mentalitet. 

Den aggressiv og anmassende sælger er helt yt!

Med content marketing fokuserer vi på at skabe relationer, som i fremtiden konverteres til kunder. Målet er, at din virksomhed fremstår sympatisk. Det er, hvad skaber større salg.

Vi skaber og vedligeholder langvarige relationer til din virksomhed gennem værdifuldt indhold. Nøgleordene for indholdet er, det skal være godt, brugbart, værdifuldt, og let at finde. Med godt indhold driver vi fremtidige kunder og leads i din retning. 

Kort sagt er strategien at vi hjælper dine kunder frem for at sælge.

Hjælpe frem for at sælge? 

Ja, vi ved godt, at det kan lyde lidt modsigende, men det er super effektivt. Dine kunder vil værdsætte det. Det vil styrke din forretning og salg på længere sigt.

Hvordan hjælper vi dig? 

Vi respekterer, at du er eksperten i dit fag, produkt eller din virksomhed. Indgår du et samarbejde med os, udfordre vi dig på digital forretning og markedføring. Sammen finder vi ud af hvordan vi kan udnytte din viden til content marketing. Vi hjælper dig med strategi, planlægning og eksekvering.

Hvordan vi samarbejder går an på din virksomheds behov.

Her får du tre eksempler på, hvordan samarbejdet kunne se ud.

  • At du fuldt ud outsourcer din content marketing til os. Vi står for hele processen fra analyse og strategi til indhold og eksekvering.
  • At vi bidrager til din content marketing. Du skriver selv dele af indholdet, da du er jo eksperten. Vi går ind og bidrager til indholdet, hjælper dig med målgruppeanalyse og planlægningen af din content marketing strategi.
  • Du står for det meste af din content marketing selv. Her trækker du på vores ekspertise indenfor hvordan du laver content marketing. Vi går ind i rollen som sparringspartner og hjælper med eksekveringen.

Content marketing tager tid og er en process, uanset erfaring. Vi hjælper dig med at opnå dine mål for content marketing.

“Above Standard arbejder seriøst, og er utrolige grundige i deres forarbejde. I vores tilfælde udførte de en mindre markedsanalyse på vores marked og de produkter vi forhandler for at få vores design til at afspejle vores position på markedet.

De er iderige, og det kan jeg kun sige at jeg har nydt godt af. De har designet en hel ny, anderledes, indbydende og brugervenlig webshop end den som jeg havde i forvejen.

Når det er sagt, agerer de ikke bare som en flok enerådige specialister. De er absolut lydhøre for vore ideer og krav.

Det er ligeledes en stor tilfredsstillelse, at der fra start blev lagt en fast prisaftale og tidsramme for hele forløbet. Når jeg efterfølgende har haft spørgsmål, har jeg altid fået et hurtigt svar på mine mails og en førsteklasses kundeservice.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Above Standard og jeg er ikke i tvivl om hvor og hvem jeg skal tage kontakt til når behovet igen opstår.”

Er iværksætter, selvstændige eller små virksomheder.

Har et personligt brand som forfatter, foredragsholder eller ekspert.

Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomheder.

Bjarne Andersen

Relationsopbyggende content marketing – Til dig, som:

  • Er iværksætter, selvstændige eller mindre virksomhed.
  • Har en etableret virksomhed, både SMV og større virksomhed.
  • Sælger en service, har en webshop eller tilbyder konsulentservice.
  • Ønsker langsigtet styrkning af din online forretning.

Hvad får du ud af et samarbejde med os?

Du får:

  • En stærk og strategisk content marketing baseret på din virksomhed, marked, konkurrenter og målgruppe.
  • Styrket dit lokale omdømme, en stærkere position på markedet og stærke kunderelationer, som på sigt giver mere salg.
  • Et stærkt samarbejde, hvor din virksomheds mål i centrum.

Hvorfor vælge os som din partner til din content marketing?

Above Standard giver din online markedsføring luft under vingerne.

Ikke ved finurlige, hokuspokus løsninger. Men noget så jordnært som ved at hjælpe hinanden. Du med din viden om din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dit marked. Vi med vores viden om, hvordan vi bedst bringer det hele i spil digitalt – Til din fordel.

Forestil dig det – Det kunne blive stort!

Vi er et full service digitalt bureau, som ikke går op i dyre jakkesæt, ekstravagante biler eller flotte kontorpladser. Vi er specialiseret i digitale kunderejser, købsoplevelser og online forretningsudvikling. Og selvom vi er vilde med at arbejde med virksomheder, der vil mere, der vil vækste, online og på tværs af kanaler – Er vi helt nede på jorden og egentlig bare en flok pixelperfektionister, som ELSKER at ordnung, teknologi og kreativitet fletter fingre. I vores optik er marketingkanaler blot værktøjer. Værktøjer til at skabe vækst. Derfor er vi ikke religiøse omkring dem. Og vi tager dem i brug, der gør en forskel på vores kunders top- og bundlinje. 

Du skal vælge os, hvis du vil have effektiv online marketing tilpasset dit budget.


Få et overblik over vores priser 

Vi har gjort det nemt for dig. For et fast beløb om måneden tager vi os af dine markedsføringsopgaver. Prisen starter fra kun 999,- kr.

Basic

Marketing på mikrobudget

999kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam helt ned, så du som iværksætter og selvstændig kan følge med. Få hjælp til et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Starter

Marketing til budgetpriser

2.500kr

om måneden
Vi har skaleret vores marketingteam ned, så du som lille virksomhed kan følge med. Få styrket din markedsføring et område ad gangen og få professionel rådgivning.

Professional

Marketing skaleret efter dit behov

4.500kr

om måneden
Vi sætter skabt ind på et par områder i din markedsføring med et effektivt marketingmix. Eller lad os gå grundig tilværks med det område, som styrker din markedsføring allermest.

Leader

Ekstern marketingafdeling

7.250kr

om måneden
Vi agerer som din marketingafdeling, og du får adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af flere kanaler.

Expert

Fuld service marketingafdeling

10.000kr

om måneden
Outsource alt din markedsføring til os. Vi agerer som din marketingafdeling, og du får fuld adgang til vores eksperter. Få effektiv markedsføring på tværs af alle kanaler med relevans for din virksomhed.

Custom

Marketing team til din opgave

Aftales

pr. opgave
Har du kun få eller enkelte opgaver? Få hjælp til din markedsføring præcist efter dit behov. Vi griber gerne dit projekt eller opgave.

En overskuelig investering

Det kan være dyrt at skabe et full-blown kreativt indholdsunivers. Men mindre kan også gøre det – særligt i begyndelsen.

Undersøger du hvad content marketing koster kan det svinge mellem omkring et par tusind kroner for en mindre række artikler til en million for et kæmpestort projekt der indeholder strategisk sparring, marked- og målgruppeanalyse, rapportering, content produktion, SEO, video og betalt distribution.

Så du kan sikkert hurtigt tænke, at det er billigere at gøre det selv. Og jo, det vil altid være billigere. Men glem ikke omkostninger som tid, løn, udstyr, varme på kontoret m.m.

Content marketing er en tidsinvestering. Jo mere tid, du giver det, jo mere værdi skaber du. Til gengæld bliver det til en investering, som bliver ved med at give.

Selvfølgelig vil vi tage imod med kyshånd, hvis du ville investere en million i et projekt hos os. Men du behøver ikke et stort indholdsbibliotek for at content marketing virker. Og hos os kan du få content marketing skaleret efter dit behov. Og det behøver ikke at koste en bondegård.

Få 30% rabat på den første faktura!

Kontakt os inden den 01/07-2021


Hvordan kommer du i gang?

Det er meget simpelt – Du griber bare din telefon eller lader os kontakte dig til et helt uforpligtende møde.

Du må også gerne skrive en SMS eller en email til os.

Til mødet vil vi tage en snak om dine behov, og hvilket samarbejde du ønsker.

Er du stadig ikke overbevist?

Så lad os fortælle dig om en lille ekstra bonus, du vinder med content marketing. 

Har du lagt mærke til at blogge og artikler rangerer højt på google? Det er jo fordi det er godt, relevant og værdifuldt indhold. Det er jo nøjagtig det, som Google lever af. Googles mål er at give sine brugere det mest relevante indhold på deres søgninger. 

Du har nok fanget, hvor vi vil hen. Content marketing påvirker din søgemaskineoptimering positivt. Det er i sin enkelthed, fordi søgeoptimeringen (SEO) bliver nemmere, når indholdet er godt. Kan dine kunder lide dit indhold, vil Google rangere det højere næste gang, en kunde søger efter samme indhold.

Her fik du lidt værdifuldt indhold af os 😉

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *